Vilin

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
kaze

Vilin

Post by kaze »

Paari päeva eest hakkas proovides räige vilin tulema kui distortioni peale panin. Ma oletan, et viga on healipeades. Kodus mängides nagu pole eriti, aga siis on muidugi volüüm kõvasti väiksem. Pilliks on Ax-50 stock helipeadega. Kas midagi ise on v6imalik koduste vahenditega ette võtta?
sirver

Post by sirver »

vahatada?

Epiphone LP Special II - Boss DS-2 - HB ga5
Ibanez V70CE
Sakura akust / ülevärvitud ning nokitud
kaze

Post by kaze »

pole kunagi seda teinud, nii et ei tea sellest midagi. Selle jaoks mingi spets vaha? Kas seda saab pillipoest? Kuidas vahatamise protsess täpsemalt välja näeb?
Kert

Post by Kert »

oot, kui ta paar päeva tagasi hakkas vilisema ja varem on ilusti töötanud, siis ei aita see vahatamine eriti miskit. Siis on midagi muud valesti seal. Möni juhe lahti vms...
Kas vilin kaob ära kui Gaini vähemaks keerad?
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
kaze

Post by kaze »

jah see vilin hakkab mingil teatud valjudusel aint. Ja veel mingi häiriv kumin on ka kui palm muteiga ja suure gainiga mängida, kuid ma ei tea kas need probleemid otseselt seotud. Äkki mul lihtsalt liiga palju bassi pandud?
Velkus

Post by Velkus »

Mis võimuga mängid, kas kasutad effekti plokki distortioni saamiseks?. Mul hakkas siis vilisema kui oli plokkist distortion ja võimu peal oli sisse lülitatud overdrive.
Leib

Post by Leib »

Selle vilina vastu eriti võidelda ei saagi, kui ainult gaini veits vähemaks keerata. Sa võid muidugi helipead ära vahetada, mul endal ka sama AX, panin Seymour Duncani peale ja palju paremaks läks.
Üldjuhul veel kurjem, kui jänes avataril.
Locked