Mida arvate sellest pillist? kvaliteet, mängitavus jne.
http://dantheman1969.files.wordpress.co ... 08.jpg[img]
neck type 5pc Wizard II Maple/Walnut neck-thru
body Mahogany body
fret Jumbo fret
bridge GIBRALTAR CUSTOM
neck pu DiMarzio® D Activator™ (H) neck pu
bridge pu DiMarzio® D Activator™ (H) bridge pu
Neck Dimension
Scale 648mm/25.5"
a : Width at Nut 43mm
b : Width at Last Fret 56mm (at 21 F)
c: Thickness at 1st 19mm
d : Thickness at 12th 21mm
Radius 400mmR
Ibanez Iceman ICT700
Ibanez Iceman ICT700
Last edited by needles on 06 Aug 2008, 13:35, edited 1 time in total.
aga ma kujutan ette et ilmselt mitte keegi meist ei ole seda pilli näppinud, seega ei oska ka keeig väga midagi öelda. Ning teemalagataja oleks ju võinud panna lingi pilli tehniliste andmetega, mitte ainult nime ja pildi... Usun et enamik kes siin niimoodi pillide kohta vastavad ja kellel endal konkreetset kogemust mudeliga ei ole googeldavad kõigepealt ja üritavad aru saada. Teemaalgataja võiks ju ise ka vaeva näha natukene ja siis küsima tulla kui midagi arusaamatuks jääb 

Les Paul & Strat& Tele & Akust
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
- EvilKatarn
no kui sa juba preagu tekib vastamisega raskusi, mis veel siis oleks kui ma küsiks neid keerulisemaid asju mis arusaamatuks jäävad:D:Dfleik wrote:aga ma kujutan ette et ilmselt mitte keegi meist ei ole seda pilli näppinud, seega ei oska ka keeig väga midagi öelda. Ning teemalagataja oleks ju võinud panna lingi pilli tehniliste andmetega, mitte ainult nime ja pildi... Usun et enamik kes siin niimoodi pillide kohta vastavad ja kellel endal konkreetset kogemust mudeliga ei ole googeldavad kõigepealt ja üritavad aru saada. Teemaalgataja võiks ju ise ka vaeva näha natukene ja siis küsima tulla kui midagi arusaamatuks jääb