sain siis endale umbes 200 kr kõrvaklapid mille küljes on mikker. mul on tekkinud kahtlus et see vist moonutab üpris palju heli. kas on suur vahe kui ma ostaksin umbes 300 kroonise mikri. Või arvate et see esimene odav mikker ei moonuta siiski heli.
Kui sa kuuled, et hääl on imelik, isegi "nõme", siis see seda ka on.
Mis seos on mikkril kitarri tehnikaga üldse? Kidra mikkrisse laulad? Helipeadesse?
martra wrote:näiteks seda et kui laulan mikriga arvutisse...
Hentsik wrote:Äkki ta tahab panna mikrit kidra võimu ette?
Aga äkki tahab laulda mikrisse?
Aga ei peagi alati kitarri tehnikaga kokku minema.
Siin foorumis on enne palju hulleminigi mööda pandud foorumi teemadest. Ostu/myygi all on isegi saapaid myydud
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Kui sa kuuled, et hääl on imelik, isegi "nõme", siis see seda ka on.
Mis seos on mikkril kitarri tehnikaga üldse? Kidra mikkrisse laulad? Helipeadesse?
ma tahtsin küsida et kas see 300 kroonine mikker aitaks kvaliteeti märgatavalt tõsta või ei saaks eriti vahest aru.
ma tean et see päris kitarri tehnika ei ole aga siiski on see tehnika.siin on minumeelest hullemaidki asju olnud.
ma sooviks mikrit selleks, et veidi lindistada, kuid põhiliselt lavapeal enda mg30 ette panna et siis heli kogu lava süsteemi läbi helipuldi edasi lasta
kord proovisin ühe mikriga kuid see hakkas vilisema
Kui miski vilistama hakkab, ei ole viga kidravõimus. Heli, mis jõuab võimust mikrisse, mikrist helisüsteemi, jõuab mikri halva kvaliteedi korral tagasi mikrofoni, sealt helisüsteemi, sealt mikrofoni. sealt.. Noh, taipad küll.
Üks võimalus seda vähendada, oleks helisüsteemi kõlar kidravõimust ettepoole tuua-kui kõll mikrisse vähem heli tulistab, hakkab ka vähem heli seal ringi käima-vilet ei teki.