Ma tahaks esiteks oma kidra nö urinast lahti saada mis jääb vaiksemaks kui käed keeltele panna, ja samuti läheb pill jõhkralt feedbacki, juhtmete kamber on varjestatud alumiiniumteibiga, ent helipead plaanis kh ära vahatada, mis aitaks kh vast. Kitarr on Ibanez RG370DX. Hääl on muidu norm, eriti clean sound, aga mõtlesin siiski helipeade vahetuse ära teha. vb aind humbuckerid ära vahetada aq samas, kui parema single coili kh saaks poleks paha ma usun. Andke soovitusi selles suhtes. mängin just rocki, metalit ja punki samas tahaks ka head clean soundi midagi nö suht universaalset. kahe humbuckeri ja yhe single coiliga peaks andma piisavalt mängida ???? soovitage firmasid ja milliseid helipäid valida kas aktiivid voi passiivid jne ei tea selle koha pealt veel piisavalt ja selle kysingi targematelt nõu hind võiks ikkagi ka mõistuse piiridesse jääda sest naq jamh pole nii jõhker tegelane veel. mõne kilo võiks kyl vabalt investeerida aq seda kh juhul, kui soomes suvel är käib
Last edited by Maix77 on 17 Jun 2008, 18:11, edited 1 time in total.
Seymour Duncan SH-6 Distortion Humbucker Bridge Pickup ja Seymour Duncan SH-2 Jazz Humbucker Neck Pickup hetkel vaatamisel saaks tiba odavamalt aq need tahavad aind kõva investeeringut :S rsk samas kidra pääle võib kh mudu pidutseb või sõidabki kõik raha maha.
mida arvatakse nendest??? ja kas oleks mõtet jne
Last edited by Maix77 on 17 Jun 2008, 18:38, edited 1 time in total.
noo see on see et mulle naq kidra juures kyl kõik meeldib peale urina ja jõhkra feedbacki, selle rubber red ise yle värvitud värvi ja veids teravate äärte kere ülaosas mis kätt soonivad kui püsti mängb istudes jääb lauge osa käe alla ja sis naq mega mugav kh . Plaanis seda yle värvida veids meelvamasse värvitooni ja ikka lakkida ka mida praegu tehtud pole ning mõtlesingi sis kõik korraga helipead ja juhtmed uued ja seda conducting paint vms seda ka osta ja kõik õõnsused sellega yle teha sest muidu on vägagi kena kujuga peab tunnistama ja ilus kitarr, ja sound on juba praegugi hea sest veids madalama helitugevusega mängides pole midagi ette heita. aq esineda ka tahaks bändiga nii inimese moodi ja sis uriseb ja feedbackib kui vol kõrge. ja see kettasse ajab :S
martra wrote:mina sain aru et ma rääkisin helipeadest mitte rahast.
Kõik ju oleneb, mida sa tahad mängida, mida sa helipeadelt ootad. Lambist, kui kallid helipead teevad head saundi on väga valesti esitatud küsimus.
Ma võin sulle Encore helipead 5 tuhendega müüa.
ma ootan hääle poolest midagi warwicku bassi sarnast. see toon on mu lemmik. http://youtube.com/watch?v=kJSozRIV19I&feature=related
Ehk siis Warwick Thumb'i hääl. kahjuks on mul aga passiivhelipead mitte aktiivid kuid äkki on sarnase kõlaga ka passiive.