Tanglewood

Erinevate firmade pillid
Locked
ChargerRT

Tanglewood

Post by ChargerRT »

Tere kõigile !
Olen omale uut kitarri soetamas ja silma hakkas üks Tanglewood'i western akust ,pill maksab ca 5000.- (IS music team Tallinn), kahjuks täpset mudelit ei mäleta. Endale muidu täitsa meeldis aga keegi targem võiks sõna sekka öelda
Kas selle firma pillid on normaalsed või tasuks vaadata kuskile Vintage või millegi muu poole ?

PS : vabandan kui teema on korduv, kuid selle brändi kitrade kohta kuskilt ei leidnud viiteid. :)
meisterjaan

Post by meisterjaan »

Mul on Tangelwoodi western-akust ja samuti IS'ist ostetud. Siis maksis ta küll veidi rohkem, aga võib-olla on hinnad muutunud. Selline kitarr: http://images.orkut.com/orkut/albums3/A ... zXTMYg.jpg

Pilli kõlaga olen väga rahul. Bassikeeled kõlavad eriti mõnusalt kui kasutada jämedat setti. Kael on mõnus, kiire, sale. Üks miinus on, et sõrmed võivad veidike väsida, aga see on ehk tingitud sellest, et ma kasutan alati hästi jämedat keeltesetti, mida on raskem alla vajutada.

Pieeso (aktiivhelipea) töötas esimesed poolteist aastat korralikult ja pill kõlas läbi võimu väga ilusasti, aga viimasel ajal on sellega palju probleeme olnud ja poes soovitati helipea ära vahetada, kuna see polevat nagunii paremate killast.
ChargerRT

Post by ChargerRT »

täpne mudel on siis TW-STO-HG
kahjuks kuskilt ühtegi ülevaadet tema kohta ei leidnud
Locked