Küsimus helipeade kohta.

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
Elvis

Küsimus helipeade kohta.

Post by Elvis »

http://www.youtube.com/watch?v=U_nNyhnx81A&NR=1 (Väga huvitav näide, ausalt :lol: )
Selline sound tekitab mulle külmavärinaid. (Heas mõttes)
Oman sellist pilli nagu Ibanez ARC300 ja tahaks jubedalt mingit taolist soundi kätte saada. Küsimus oleks siis selline, et milliste helipeade poole vaadata? Kas pasiividega on üldse võimalik sellist tooni kätte saada? DiMarzio?
<3
Ibanez ARC300 -> Roland Micro Cube
liivainimene

Post by liivainimene »

Seal on küsimus pigem selles, millise võimu poole vaadata. ARC300 sillahelipea on suht võimas, ma mõõtsin ja ei uskunud oma silmi: üle 16 kilooomi.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Elvis

Post by Elvis »

Pole õnnestunud kahjuks lambi peal proovida. Kuubikust tuleb ikka suhteliselt mage sound. Kõrged noodid lihtsalt ei hakka kõlama. :roll:
liivainimene

Post by liivainimene »

Arvata on. Ma ei oska täpselt soovitada, mis võim sellise tulemuse umbes annaks, aga ikkagi, kitarri taha asi nii väga ei jää.
Või teisiti öeldes, sinna mikrokuubi lase millised helipead iganes sisse, sellist soundi ei saa.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
voice

Post by voice »

Viska Ibanetsu ja kuubiku (settinguks ehk Brit Combo) vahele kompressor ja saad roobipoolsest helipeast vastava saundi kätte nagu niuhti.
Elvis

Post by Elvis »

Ehk täpsustaksid millist kompressorit sa silmas pidasid?
EmM9

Post by EmM9 »

Elvis wrote:Ehk täpsustaksid millist kompressorit sa silmas pidasid?
Näiteks see, mida Faded müüb (kui veel müüb)..
- EmM9 -
Locked