Mis arvate võimust?
-
Mis arvate võimust?
tekkis mõte selline võim http://www.thomann.de/gb/fender_fm212r_ ... ncombo.htm tellida. ise olen sellega mänginud, tundus korralik asi aga mida arvate?
ESP F50 ja DEAN GUITARS ML 79 FCBK ja FENDER FRONTMAN 212R ja ZOOM G2
mis me arvama peaksime?
et kas hea või halb?
sulle sobis, järelikult anna minna.
vahel harva veab ja saab enne ostu asja pikemalt katsuda.
aga kui sa natuke mõtled, siis miskit erilist seal just sees olla ei saa, sellise papi eest ei viitsiks ilsmelt seda võimu isegi kokku kruvida.
et kas hea või halb?
sulle sobis, järelikult anna minna.
vahel harva veab ja saab enne ostu asja pikemalt katsuda.
aga kui sa natuke mõtled, siis miskit erilist seal just sees olla ei saa, sellise papi eest ei viitsiks ilsmelt seda võimu isegi kokku kruvida.
Last edited by Myrsik on 27 Mar 2008, 00:19, edited 1 time in total.
-
-
midagi kindlat pole....ütleme nii et liida korn, soad, bullet for my valentine, clawfinger ja metallica ja jaga viiega...
...saundi poolest ma suht tean mis see võim endast kujutab. Ma rohkem küsiks selle poolest et kuidas kvaliteedi ja vastupidamisega olla võib.., sest see on ikka kahtlaselt odav...

ESP F50 ja DEAN GUITARS ML 79 FCBK ja FENDER FRONTMAN 212R ja ZOOM G2
kui sulle selle võimu saund istub nende bändide mängimiseks siis olgu peale, aga minu arvates on see küll üsna kehv valik. valjude puhaste toonide jaoks veel üsna normaalne hinna/kvaliteedi suhe, aga distortioni jaoks on küll saast. kui sa mingit kindlat saundi taga ei aja, on lihtsaim valik, mis annab ka hea saundi, kvaliteetsed modelleerimisvõimud või multiefektikad puhtasse võimu lastuna.
modelleerimisvõimudest proovi kindlasti voxi ad##vt seeriat ja rolandi cube seeriat, enne kui fenderi ostad. sama raha eest on neil vähem võimsust küll, see jama neil on
modelleerimisvõimudest proovi kindlasti voxi ad##vt seeriat ja rolandi cube seeriat, enne kui fenderi ostad. sama raha eest on neil vähem võimsust küll, see jama neil on

Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!