Sooviks osta elektrikitarri.
Sooviks osta elektrikitarri.
Tervist, kitarrihuvilised !
Olen juba väiksest saadik kuulanud rockmuusikat, tänu isale, kellega ma võimalikult palju kaasas jõlkusin. Tänu sellele ajale ongi minu lemmikuteks saanud bändid nagu Black Sabbath, Led Zeppelin, Uriah Heep, Kiss, Queen jms. Kuulan meelsasti ka Django Reinhardti. Page, Blackmore, Iommi jt panid mind kitarrimängust huvituma ning seepärast astusin muusikakooli. Sealt sain endale põhja ning peale sealt äratulekut olen tahtnud oma lemmikbändide lugudega tegelema hakata, sellest ka elektrikitarri soov.
Hetkel on mu pilliks akustiline Yamaha CG-101 MS.
Olen uurinud siin ka pillipoodide pakutut. Mis on kõige parema hinna-kvaliteedi suhtega firma, hinnaskaalal kuni 5000 kr? Sellest rahast peaks alustuseks vast piisama ? Sinna juurde veel lisaseadmed.
Ette tänades,
Uku
Olen juba väiksest saadik kuulanud rockmuusikat, tänu isale, kellega ma võimalikult palju kaasas jõlkusin. Tänu sellele ajale ongi minu lemmikuteks saanud bändid nagu Black Sabbath, Led Zeppelin, Uriah Heep, Kiss, Queen jms. Kuulan meelsasti ka Django Reinhardti. Page, Blackmore, Iommi jt panid mind kitarrimängust huvituma ning seepärast astusin muusikakooli. Sealt sain endale põhja ning peale sealt äratulekut olen tahtnud oma lemmikbändide lugudega tegelema hakata, sellest ka elektrikitarri soov.
Hetkel on mu pilliks akustiline Yamaha CG-101 MS.
Olen uurinud siin ka pillipoodide pakutut. Mis on kõige parema hinna-kvaliteedi suhtega firma, hinnaskaalal kuni 5000 kr? Sellest rahast peaks alustuseks vast piisama ? Sinna juurde veel lisaseadmed.
Ette tänades,
Uku
Last edited by Uku on 25 Apr 2008, 23:38, edited 1 time in total.
- RockaRolla
Kuskil seal 10 kandis peaks suureks hinna kujundajaks olema rohkem nimi, kui kitarr ise aga mine sa tea.Uku wrote:Kuidas suhtuda Fenderi ja Gibsoni odavamatesse mudelitesse, hinnaga 10-15 tuhat krooni ? Kas nad on ainult nime pärast nii kallid või on nad seda raha ka väärt, võrreldes teiste firmade toodanguga samas hinnaklassis ?
Throw the Jew Down the Well
- liivainimene
Pigem on just nii, et kui sul on 10-15 tuhat, võid poest osta uue odava Gibsoni (neid on küll vähem) või Fenderi, mis on kindlasti hea kitarr, aga kui veidi otsid ja uurid, saad sama raha eest sellise kasutatud kitarri, mis on kõvasti parem kui need Fenderid-Gibsonid.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Mitte et pole enam mõtet mängida, vaid et selle pilli müügist ma saaks raha, et elektrikitarri ostu finantseerida, ka võim on vaja osta. Akustilist olen ma mängida saanud küllhannesp wrote:Mismõttes vajadust ei ole? Kui elektrika ostad, siis akusti pole enam vaja mängida? Ma just plaanin varsti akusti lisaks osta.

- liivainimene
- liivainimene
MS peaks olema mattlakiga versioon.
Pillikoti eest saad ehk paarsada, kuigi neid antakse päris tihti niisama pilliga kaasa.
EDIT: sain teada, et MS mudelil on erinevalt tavalisest veel täispuidust kaas (solid top). Selle pealt saad veidi hinda üles ajada.
Pillikoti eest saad ehk paarsada, kuigi neid antakse päris tihti niisama pilliga kaasa.
EDIT: sain teada, et MS mudelil on erinevalt tavalisest veel täispuidust kaas (solid top). Selle pealt saad veidi hinda üles ajada.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS