Fender Super Champ XD Guitar Combo Amp

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
Rolts

Fender Super Champ XD Guitar Combo Amp

Post by Rolts »

Kas kellegil on taolise võimuga kogemust ja kas asjal on mõtet, yldiselt tundub reviewide järgi päris lahe harjutamisvõim olevat....

http://www.thomann.de/gb/fender_vibro_champ_xd.htm

http://www.thomann.de/gb/fender_super_champ_xd.htm
void

Post by void »

Maitse asi muidugi aga paljudele ei meeldi kui dsp efektid lampmoonutusega on seotud.

sellel super champil on see värk ka et 12ax7 lampi kasutatakse aint faasipöörajana, eelvõim on täiesti transside peal.

sellised segaverelised masinad tunduvad olevat, ma pigem ostaks täislampvõimu(neile kahele fenderile sarnanevad tunduvalt odavamad thomanni ga5 ja ga15 näiteks) ja kasutaks efektiplokki/multiefektikat võimu ees või eel ja lõppvõimu vahel kui efektid huvi pakuvad, nii ei pea leppima tavaliselt kesiste dsp-efektidega mis sellistel võimudel kipuvad olema.
Last edited by void on 20 Feb 2008, 18:28, edited 1 time in total.
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)

There aint no rock and roll without glowin' glass!
Rolts

Post by Rolts »

void wrote:Maitse asi muidugi aga paljudele ei meeldi kui dsp efektid lampmoonutusega on seotud.

sellel super champil on see värk ka et 12ax7 lampi kasutatakse aint faasipöörajana, eelvõim on täiesti transside peal.

sellised segaverelised masinad tunduvad olevat, ma pigem ostaks täislampvõimu(neile kahele fenderile sarnanevad tunduvalt odavamad thomanni ga5 ja ga15 näiteks) ja kasutaks efektiplokki/multiefektikat võimu ees või eel ja lõppvõimu vahel, nii ei pea leppima tavaliselt kesiste dsp-efektidega mis sellistel võimudel kipuvad olema.
Aitäh info eest, aga millist lampi sa soovitaksid siis mulle, kui mul on lihtsalt harjutusvõimu vaja, kuid samas tahaks normaalselt cleani ja samas overdrive võiks ka arvestatav olla, muidugi võimul võiks rohkem nuppe olla kaa kui 2, yks gain ja teine volume:D
served

Post by served »

No ta tegelt ütles et vaata thomannist ga5 ja ga15-te
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Rolts

Post by Rolts »

Sry jah, ma millegi pärast ei märganud :? Harley Bentonit kiidetakse suht, nagu ma siit lugenud olen, võimalusena siiski Ga15, aga kuna seal overdrivet pole, kas siis peab ostma eraldi pedaali või voluumi jube palju peale väntama, et rokkida saaks?
Kirveraidur

Post by Kirveraidur »

Overdrive täitsa olemas - algab umbes sealt, kus sa volüümi üle kella 1-2e keerad. Samas soovid sa vast naabritega ja kodakondsetega häid suhteid hoida.

Aga vaiksemaks mängimiseks sobib pedaaliga kooslus küll - mul on GA5-ga selline variant.

Washburn archtop > VoxAC30
Rolts

Post by Rolts »

Kirveraidur wrote:Overdrive täitsa olemas - algab umbes sealt, kus sa volüümi üle kella 1-2e keerad. Samas soovid sa vast naabritega ja kodakondsetega häid suhteid hoida.

Aga vaiksemaks mängimiseks sobib pedaaliga kooslus küll - mul on GA5-ga selline variant.
Mul on muidu naabritega kooslus ammu kadunud, vahelduva eduga tahetakse välja visata kui üksi koju satun jääma, aga tihtipeale tahaks öösel teha just:D:D
void

Post by void »

see värk nendel on jah et master volume'i neil pole. nii et madalal helitugevusel kärina saamiseks tuleb pedaali/attenuaatorit kasutada või väike mod teha ja master volume juurde lisada(see on küll tõesti päris lihtne, aint jootekolb ja üks ühemegane potekas vaja kasutada ja saabki asja tehtud.)
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)

There aint no rock and roll without glowin' glass!
Locked