RockaRolla wrote:Ma niisama juran nüüd.
Miks sa arvad, et sulle ca. 85 kroonised GHS-id, D'Addariod ei sobi? Liiga hea kitarr, et selliseid keeli peale panna?
Mata õps annaks praegu piki pääd selle eest. Võibolla on lihtsalt vaba raha 200 krooni, kui keegi pakub välja need samad 85.- keeled siis jääb tüübil lihtsalt vaba raha. Mingit minimum hinda pole ju kusagil mainitud.
Miks sa arvad, et sulle ca. 85 kroonised GHS-id, D'Addariod ei sobi? Liiga hea kitarr, et selliseid keeli peale panna?
Mata õps annaks praegu piki pääd selle eest. Võibolla on lihtsalt vaba raha 200 krooni, kui keegi pakub välja need samad 85.- keeled siis jääb tüübil lihtsalt vaba raha. Mingit minimum hinda pole ju kusagil mainitud.
Ma arvan, et jäta veits raha taskurahaks ja osta sellised veidike üle 100.- maksvad keeled, samas ma ei oska kindlat firmat sulle soovitada, kuna ei tea, kuskohast sa osta plaanid. Igastahes GHSid ei ole minu silmis just eriti vastupidavad keeled. Muidu endal panin prooviks LaBellad peale ja neil keeltel pole minuarust küll midagi viga, soodsama otsa kohta täitsa muhedad.
d4v3 wrote:Ma arvan, et jäta veits raha taskurahaks ja osta sellised veidike üle 100.- maksvad keeled, samas ma ei oska kindlat firmat sulle soovitada, kuna ei tea, kuskohast sa osta plaanid. Igastahes GHSid ei ole minu silmis just eriti vastupidavad keeled. Muidu endal panin prooviks LaBellad peale ja neil keeltel pole minuarust küll midagi viga, soodsama otsa kohta täitsa muhedad.
ma kasutasin ghs'i 11'seid boomereid poolteist aastat enne kui esimene keel katki läks (kõrge e nagu oli karta) ja seda päris raju mängimisstiili juures(et ikka eelvõim saaks võimalikult kõva matsu hehe)
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
Mina panin sellised Saviaugust. 145 krontsa. Nailonikad on Daddario EJ46 165 krontsa.
Mõlemal puhul jääb veel ühe-kahe nelipaki jagu raha üle. Minu tagasihoidlik arvamus on siiski selline, et keelel ja keelel on ikka vahe sees. Mitte et ei kõlbaks oma pillile 80 krontsaseid keeli peale panna. Kui head häält teevad siis ma võin need ka peale panna. Oma vähese kogemuse juures võin väita, et lihtsalt vahe on sees ka hääles püsimisel ja helil, mida need teevad. Praeguse EJ46 juurde jõudmiseks kulus mingi 3-4 komplekti erinevaid keeli. Metallkeeled, vahetasin tõsi küll, lihtsalt peal olnud Elixiri omad Ernie Balli vastu välja. Kuna ei meeldinud heli mida need tegid. Erniga hektel täitsa rahul.
Endal on akusti peal Elixirid, mis maksid 285 krooni . Arvan, et hind on liiga kõrge, samas keeled on väga mõnusad ja laheda heliga, eks igaüks ise teab, mida soovib ja valib, katsetamine on oluline.