"see õige" kitarr ja võim

Erinevate firmade pillid
Locked
kaijo60

"see õige" kitarr ja võim

Post by kaijo60 »

jutt kuhu ma jõuda tahan on selline, et millisesse hinnaklassi jäävad need kitarrid ja võimud mida kasutavad nt rockstaarid ja kas mina, kui lihtinimene, olen võimalik mängima õppima nagu "nemad"?
Teine pool on selline, et mina ostsin suvalise kasutatud ja vana elektrikitarri ja sain mingise sita võimu tasuta kaasa, aga need ei tee ammugi seda häält mida mina oleks ootanud. Toon näiteks sellise video
http://youtube.com/watch?v=EQWmHeK-3CM , mille kitarril on küll täiesti tavaline efekt, aga see heli kõlab palju puhtam ja reaalsem. Noh kinlasti mõjutab asja mängija ka :P, aga sellegipoolest noh. Kumb mõjutab rohkem seda "heli", kas kitarr või võim?
Minu jutt võib mõne jaoks kindlasti väga loll tunduda :P, aga mina kui algaja pole sellest veel aru saanud.
Mony

Post by Mony »

SRV mängis näiteks miski vahe jaapani TOKAI stratiga, tänapäeval siis 10 kilo ja allagi klassis kitarr. Lihtsalt leidis tokai mis saundis hästi:)

Samuti kasutatakse stuudiotes tihtipeale pisikesi lampvõime, mis pole küll just väga odavad, kuid siiski oluliselt odavamad marshalli stackidest, mida videotes oleme harjunud nägema.

Ma ütleks, et toon on 80 protsenti sinu näpud, 10% kitarr ja 10% võim.

99% publikust ei tee ka üldjuhul vahet, kas mängitakse 10 v 100 000 eeku maksva kitarriga (küll teeb seda mängija ise).

Marss harjutama!
k6ll
Site Admin

Post by k6ll »

Jah noh 10 kilost alates on norm pillid jah. Aga ära vaata neid eesti poodide hindadega, vaid thomann.de euro hindadega,

JAh noh sõrmede speedist üksi ei piisa et summutada üleliigesid keeli mida parasjagu ei mängi peab ka oskama. Et satriani masterclass seerias, mis youtubes on üleval, on ka üks video lõik selline kus ta räägib legotest mängimisest ja summutamisest samal ajal parema käega, et need keeld mida ta ei mängi parasjagu sneid ta sõrmedega paremas käes summutab, et kuna ta libistab ilgelt nobedalt oma legato ludinat, siis parema käe sõrmed kah siblivad nagu ämblikul keeltel.
Locked