Sõbrale
- Diesel Znake
Sõbrale
Sõber tahab kitarri endale Elektrikat. Max. 7k koos võimuga. Võimalikult head diili. Pakkumisi, mida osta.
- Diesel Znake
ma pakuks kah micro cubet. aga kitarriks mönda Yamaha pacificat. Nendega kah eriti orki ei lähe...
Last edited by Kert on 09 Dec 2007, 01:50, edited 1 time in total.
- liivainimene
Ma pakuks võimuks väikese Voxi, AD15VT näiteks. Mingi 3k maksab, aga mikrokuubikule teeb tuule alla nii heli kvaliteedis kui ka kvantiteedis. Kui kitarriks võtta eelsoovitatud Yamaha Pacifica, täpsemalt 012, siis läheks Stanfordist ostes kokku 7070 krooni.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
kas võimendi peab uus olema? Ses mõttes et kui microcube on 2w ja maksab poes midagi 2000.- vist?
Siis ma võiks pakkuda 1800.- Rolandi 20w
Siis ma võiks pakkuda 1800.- Rolandi 20w
| Vintage VEC350 | Musima 1657 | Maria Rhythm (Lunatšarski)| Marshall MS 15 Stack | Marshall The Compressor ED-1 | Marshall Bluesbreaker BB-2 | Marshall Echohead EH-1 | Marshall Regenerator RG-1 | Morley Little Alligator |
|www.dwamband.com|
|www.dwamband.com|
JAA mida soovitaksid bändiga mängimiseks ... mitte kallist , head , mõistlikku ... rock stiili jaoks sellise mõnusa overdrivega et mitte palju gaini vaid maha
???

Squier Affinity Strat
BC RICH WARLOCK BK BRONCE II
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
Oleneb kas Jazz vöi Hevi, ja kuidas trummar suudab tagasi hoida ennast. Veel oleneb see sellest kas lampvöim vöi transistor. Ja siis veel sellest Mis kölarid vöimu taga on (kui tundlikud, ja kui mitu)
E: konkreetset vöimu bändiga koos mängimiseks ehk soovitab keegi kellel kogemust. Mul ei ole endal isiklikult yhtegi suuremat vöimu olnd...
E: konkreetset vöimu bändiga koos mängimiseks ehk soovitab keegi kellel kogemust. Mul ei ole endal isiklikult yhtegi suuremat vöimu olnd...

Squier Affinity Strat
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
HARLEY BENTON GA15
BEHERINGER TO100
FENDER CD-60
SAKURA AKUST
HB STRAT
ja veel 1 hb võim
Palju pole kunagi, ei koju ega kõrtsu:D bändiga mängimiseks on see täiesti piisav, olen kogenud. Ja ja tavalisel cubel on veidi rohkem funktsioone kui microcubel, siiski mikrokas on tubli asi, plaanis endalgi kõrvale osta, kui rahavõimalus tekib...Kert wrote:2W on ju koduseks mängimiseks täiesti piisav. 20W on koju palju, aga samas bändiga koos mängimiseks vähe. Nii et suht möttetu vahepealne variant.
Pealegi on Micro cubel palju efekte, häälestaja, töötab vajadusel patareidelt jne jne...
Ega see vöimsus siis kvaliteedi näitaja pole
Last edited by Diktaator on 09 Dec 2007, 23:53, edited 1 time in total.
| Vintage VEC350 | Musima 1657 | Maria Rhythm (Lunatšarski)| Marshall MS 15 Stack | Marshall The Compressor ED-1 | Marshall Bluesbreaker BB-2 | Marshall Echohead EH-1 | Marshall Regenerator RG-1 | Morley Little Alligator |
|www.dwamband.com|
|www.dwamband.com|