Kitarri komplektid kokkupanemiseks
Kitarri komplektid kokkupanemiseks
Keegi oskab öelda midagi selliste kitarride kohta? http://www.thomann.de/gb/layla_bassguit ... pstyle.htm
Ehk nende head ja vead. Iseenesest uurisin natukene seda foorumit siin aga ei leidnud ühtegi sellisele teemale vastavat. Vb uurisin lihtsalt vähe...
Aga äkki keegi aitab
Ehk nende head ja vead. Iseenesest uurisin natukene seda foorumit siin aga ei leidnud ühtegi sellisele teemale vastavat. Vb uurisin lihtsalt vähe...
Aga äkki keegi aitab
Tegelikult on asi käsitööoskuste arendamiseks päris hea hinnaga. Kui kokkupanemisel väga suuri lollusi mitte teha, saab hiljem sellest pillist vähemalt sama hinnaga lahti. Endal on kokkupuuteid kvaliteetfirmadest tellitud osadest kokku pandud asjadega. Hea meistri käe all kokku pandud Warmothi juppidest bass tegi kõigile siin poodides müüdavatele pillidele kõrges kaares 1:0 ära.
- liivainimene
Need Layla asjad on täpselt samad, mida ennist Harley Bentoni nime all müüdi, et kui kellelgi peaks olema HB vastu õudne viha, siis teadke, et see on sama asi.
Iseenesest ma pooldan selliseid komplekte. Lihtne põhjus on see, et kui enda pilli ikka ise algosadest oled kokku pannud, siis sa tead, kuidas see toimib, ja pärast ei ole vaja iga väiksema murega pillimeistri juurde joosta. Ütleme nii, et ise ehitades saad aru, et kitarr ei ole ses suhes mingi püha lehm, et ise ühtki kruvi seal keerata ei tohiks.
Ainuke asi, et viimistlema pead ise, kui seda tahad. Paljas puit ei ole väga hea valik, soovitaks ta vähemalt ära õlitada, see kaitseb veidigi.
Iseenesest ma pooldan selliseid komplekte. Lihtne põhjus on see, et kui enda pilli ikka ise algosadest oled kokku pannud, siis sa tead, kuidas see toimib, ja pärast ei ole vaja iga väiksema murega pillimeistri juurde joosta. Ütleme nii, et ise ehitades saad aru, et kitarr ei ole ses suhes mingi püha lehm, et ise ühtki kruvi seal keerata ei tohiks.
Ainuke asi, et viimistlema pead ise, kui seda tahad. Paljas puit ei ole väga hea valik, soovitaks ta vähemalt ära õlitada, see kaitseb veidigi.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Aga kas keegi oskab soovitada või öelda, kust veel võiks selliseid komplekte leida, nagu mis võivad vähe kvaliteetsemad olla ja nimelt basskitarri omad ka. Ja iseenesest huvitab mind rohkem just see, et ma saan ise oma kitarri kujundada nagu värvida ja asju teha...see ehitamise pool polegi niivajalik või noh kokkupanek küll aga just, et saaksin ise kere viimistleda jne.
Noh ma, ikkagi arvan, et kere ülevärvimine ja väiksed pisidetailid värviga ei tohiks muuta seda väga. Muidu kui ma tahaks mingit hiigelkalleid asju "tuunid" siis ma tõesti mõtleks selle üle kui seda raha eriti nagu pole ka.
Kindlasti võib muuta iga väiksem asi seda kõla, aga ega kui ma seda ühepilli peal harjutan jq mis siis muutub, ei pruugi järgmisel pillil sama asi sama teha juu.
Kindlasti võib muuta iga väiksem asi seda kõla, aga ega kui ma seda ühepilli peal harjutan jq mis siis muutub, ei pruugi järgmisel pillil sama asi sama teha juu.
Oled sa kindel? Minu arust on need Layla komplektid samad, mis Saga omad.liivainimene wrote:Need Layla asjad on täpselt samad, mida ennist Harley Bentoni nime all müüdi, et kui kellelgi peaks olema HB vastu õudne viha, siis teadke, et see on sama asi.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
- liivainimene
Ma lähtusin sellest: http://www.thomann.de/de/harley_benton_eguitar_kit.htm
Ehk on nad kõik sama vabriku poolproduktid?
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Lingis on juba kirjas et HB onliivainimene wrote:Ma lähtusin sellest: http://www.thomann.de/de/harley_benton_eguitar_kit.htm

Sain selle E-bass kiti kätte millest ennist rääkisin siin ja nüüd on mure, et millega seda(kere ja kael) värvida, eeltöödelda, teha mida iganes veel et "nice" look ikka välja tuleks. Lugesin siin veel enamus sellegaseonduvad teemad läbi aga mina ausalt öeldes täpset vastust ei saanud millega värvida, töökäiku ja muud sellega seonduvat. Mõte just nagu kodustes tingimustes enamväähem seda teostada, mitte minna kuskile töökotta või pillimeistri juurde või kes teab veel kuhu. Näiteks mõte pilli ise kujundada veits niimoodi, et teen värvi "tuuningu" mingi kujundi või graafika või midagi natukene sinna lõppvärvisisse mäkerdada, lasta ära kuivata ja siis ära lakkida. Aga kas oleks mõttekas ennem ikka see kere millegiga eeltöödelda kui see lõppvärvi kiht koos siis mingise värgiga peale kanda?
Kaela kohta küsiks seda, et kas fretboardi lakitakse ka üle või jääb nii nagu ta on. Tundub nagu, et seda pole varem lakitud vms.
Kaela kohta küsiks seda, et kas fretboardi lakitakse ka üle või jääb nii nagu ta on. Tundub nagu, et seda pole varem lakitud vms.