Elektrikitarri võimendid.
-
tonis_soots
Elektrikitarri võimendid.
mis firma elektrikitarri võimendeid soovitate.
Mitte kohver võimusid vaid neid tavakaid millele pead kõllid veel ka ostma.
Nagu mis on siuksed arvastatavad firmad.
Marshallil nimi maksab natuke palju.
Mitte kohver võimusid vaid neid tavakaid millele pead kõllid veel ka ostma.
Nagu mis on siuksed arvastatavad firmad.
Re: Elektrikitarri võimendid.
Arvestades sinu võimuotsimise kriteeriumite nappust,tonis_soots wrote:Nagu mis on siuksed arvastatavad firmad.
maksavad teised arvestatavad firmad veelgi rohkem kui Marshall..
- EmM9 -
Mõtle kõigepealt välja, millist soundi sa võimust ootad, ja mis on hinnaklass. Abiks on, kui tootjate kodulehtedelt helinäiteid kuulata, ja ülevaateid lugeda. Alusta näiteks sellest nimekirjast siin:
http://www.harmony-central.com/Guitar/guitarman.html
Seal on küll võimendi- ja kitarritootjad segamini, aga nimest või kirjeldusest saad aru küll, kummaga tegu.
Muuseas, miks sulle kombovõimud ei sobi?
http://www.harmony-central.com/Guitar/guitarman.html
Seal on küll võimendi- ja kitarritootjad segamini, aga nimest või kirjeldusest saad aru küll, kummaga tegu.
Muuseas, miks sulle kombovõimud ei sobi?
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Ja kui selle punkti oled läbinud, võiksid kirjutada essee teemal 'Minu saund võiks olla...'. Siis ehk keegi oskaks midagigi soovitada..Kert wrote:Ma soovitaks, et unusta need firmad ära yldse, ja mine proovi poes ise ilma et firma logo vaataksid vöimu peal.
Köik oleneb ju sellest kah millist muusikat mängid ja millist soundi sa taga ajad. Raske on soovitada siin midagi muud kui ise proovimist....
- EmM9 -
-
tonis_soots
Väga positiivselt olete abistanud.
Hmm.
Ma tahaks siukest Pool-akustilist saundi(kui nii võib öelda.)
Midagi sellist nagu Kosmikute kitarristil Aleksander Vanal on.
Abistage mis võiks teha sellist saundi.
PS! ma olen vist nii tagasihoidlik ,et poodi midagi proovima lähen siis kui on raha taskus ja väljun poest mingi tootega.
Hmm.
Ma tahaks siukest Pool-akustilist saundi(kui nii võib öelda.)
Midagi sellist nagu Kosmikute kitarristil Aleksander Vanal on.
Abistage mis võiks teha sellist saundi.
PS! ma olen vist nii tagasihoidlik ,et poodi midagi proovima lähen siis kui on raha taskus ja väljun poest mingi tootega.
-
tonis_soots
võimude "pea ja kõlarite" eraldamine on rohkem ajaloo jäänuk, sellest ajast kui kõlarid kannatasid vähe võimsust ja neid oli palju vaja et korralikku helitugevust saada.
tänapäeval kannatavad ka 1 või 2 korralikku valjuhääldit piisavalt võimsust igaks otstarbeks ja need saab kenasti ka kombosse ära mahutada.
muidugi pea kasutamine annab rohkem valikuvõimalusi ja aitab vältida lampide mikrofonilisust mis esineb lampkombodel mõnikord.
ma küll ei tea poolakustilistele soovitatavatest võimudest midagi aga puhaste toonide jaoks üldiselt soovitatakse rolandi jazz chorust ja fenderi lampvõime
tänapäeval kannatavad ka 1 või 2 korralikku valjuhääldit piisavalt võimsust igaks otstarbeks ja need saab kenasti ka kombosse ära mahutada.
muidugi pea kasutamine annab rohkem valikuvõimalusi ja aitab vältida lampide mikrofonilisust mis esineb lampkombodel mõnikord.
ma küll ei tea poolakustilistele soovitatavatest võimudest midagi aga puhaste toonide jaoks üldiselt soovitatakse rolandi jazz chorust ja fenderi lampvõime
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
-
tonis_soots
-
tonis_soots
- Kirveraidur
Mulle on jäänud küll väga tugev tundmus, et kui tahta elektripilliheli, mängida elektripilliga; kui tahta akustilist, mängida akustilisega - akustipedaal on küll paras kastraatversioon. Samas ehk ongi vaja sarnasust, mitte korralikku akustiheli ennast, niiet mine võta kinni.
Washburn archtop > VoxAC30