Andke nõu kust leida kitarr 4-aastasele mis enam-vähem ka häälde läheb? Talle jubedalt meeldib suure venna kidrat näppida ja kuulmist tundub ka olevat. Need õnnetud mänguasjad mänguasjapoes ei tee ju mingit häält. Kohe-kohe tuleb sünnipäev....
Linke sai palju ja midagi omastkogemusest nende kohta ei oska öelda, aga eks peab riski peale minema, sest sealt saab ainult tellida pilli. Tagasi saatmis võimalus on ka muidugi, aga ainult teatud tingimustel.
Kus kandis ise elad? Siis oskaks keegi ka mingeid poode soovitada, kus proovida saab.
Tegelikult võiks kopereeruda. Ma tahan oma 4 aastasele ka sellist enam-vähem pilli. Siiani on silma jäänud Ebay-st mingid pillid. Mis kvaliteet neil on ei oska isegi spekuleerida. Ma ise mingit surt summat algatuseks sinna alla panna ei taha. Sest kes teab kauaks seda huvi jätkub.
Thomannist tulevad suhteliselt kähku asjad Eestisse. Põhiliseks pidurdajaks on pigem Eesti Post. Ma sain just möödunud nädalal ühe suurema tellimuse sealt kätte, kõigest kümme päeva läks.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Thomanist saaks ma usun täitsa asise pilli algatuseks. Höfner Sienna HAC204 on neil odavam kui pillipood.ee-st tellides. Lisandub muidugi Eesti Posti transport. Mis selle eest küsitakse? Ja ülekandetasu. Viimaaks on ikkagi pillipoest odavam võtta.
Mis Eesti Posti transport? Postkontorisse tuleb kaup sulle, ja ise lähed järgi. EU maksega on ülekande tasu 30 krooni (ehkki selle saab vist ka lasta Thomannil kanda); krediitkaardiga lisakulusid ei ole.
Too Höfner on jah Pillipoes paarkümmend krooni odavam (1603 krooni; Thomannis on koos saatekuludega 1627 krooni). Samas Pillipood saadab ELSiga minu arust, ja kuller küsib oma tasu ka, ning neil läheb tavaliselt saatmisega kauem aega ka. Üldiselt tundub Thomann olevat igati mõistlikum, kui Pillipood.
Ausalt, pillipoega on palju hullem jagelemine. Thomann toob asjad kiiresti ja korralikult kohale.
Kui tellisin pillipoest mikrofoni, millele oli märgitud tarneaeg 5 päeva, kulus reaalsuses 11. Ja jutt käib ainult tööpäevadest. Kusjuures pärast maksmist kas 9. v6i 10. päeval pandi asi teele. Braavo, raisk.
Thomanniga oli asi kiire ja konkreetne, kui raha nendeni j6udis (rahvusvah. ülekanne v6tab paar päeva), pandi samal 6htul asjad teele ja umbes nädalaga olid postkontoris.
EU-makse 30 krooni pead sa igal juhul maksma, seda Thomanni kaela ei saa ajada. Seal on nendepoolsed kulud juba niigi nende kaelas, aga seda ei saa valida.
Kokkuv6ttes tuleb pillipoest ostmine palju hullem peavalu, ja kallim ka, kuna paki kättesaamisel pead maksma s6ltuvalt kaalust 50-100 krooni. Kusjuures sellest sind enne selgelt ei informeerita.
Ja garantii m6ttes, sellisel pillil pole nagunii m6tet garantiiga mässata, sest pillipood saadaks ta nagunii Saksamaale tagasi. Parem on lasta mingid v6imalikud defektid kohalikel pillimeistritel parandada.
liivainimene wrote:EU-makse 30 krooni pead sa igal juhul maksma, seda Thomanni kaela ei saa ajada. Seal on nendepoolsed kulud juba niigi nende kaelas, aga seda ei saa valida.
Hmm, võimalik, ma ise seda EU makse varianti ei kasuta. Aga tolles Thomanni teemas keegi väitis, et sai märkida makse saaja kulude katjaks, ja ei pidanud seda 30 krooni maksma.
Muidu on ka tunduvalt odavamaid netipoode nii saksas, kui ka lähemal (oleneb muidugi eelistustest). Ise pole thomannist mitte midagi tellinud ja samas kõik vajalikud jupid kätte saanud ilma eesti vahendajate abita. Mis puutub saatmiskuludesse, siis ka nendega olen ülihästi kursis: väiksemaid pakke (500*500*10) on võimalik saksast saada 14 eurise kuluga ja kohale jõuavad need 4 päevaga (Hermes Paket Shop) ja tuuakse koju kätte, suuremaid pakke (nt kitarre) saab Deutsche Postiga al 17,90 eurist kuni 32 eurini (oleneb kaalust 5 - 20 kg vist oli). Thomanni saatekulu oli vist 25 euri!!
Standard EU makse maksab 30 eeku ja nn saaja poole kulusid tegelikult pole, kuna saksamaal on kõik EU sisesed standardmaksed tasuta. Seega võite julgelt kulud kahasse märkida ja maksta ülekande eest 30 eeku, mitte 400. üleüldse on eesti pangad ülbed röövlid, sest kui sakslane peaks mingil põhjusel sulle raha tagasi saatma (juhtub, kui kaup on otsas nt), siis hansapank võtab rõõmsasti omapoolsete ülekandekulude katteks 90 eeku:) summast maha.
Niiet edu tellimisel!