laul
Esiteks teema pealkiri. Kuskohas siin laul oli?
Teiseks, miks .wav fail? Arvesta, et kõik ei istu mitmemegaste netiühenduste otsas. OK 4,6 mega pole küll teab mis palju sikutada, aga mp3 failiga oleksid Sa kuulajatel jupikese aega kokku hoidnud.
Üllitisest endast ka. Mina paneks pealkirjaks "Harjutused kitarriga". Tempomuutused on täiesti võimatult tehtud. Üks teema lõppeb nagu noaga lõigatult ning järsku algab uus teema uue tempoga. Mitte midagi ühist, lihtsalt kolm täiesti erinevat kidrakäiku jadamisi salvestatud. Trummitausta juba mainiti - see on kohutavalt masinlik.
Aga kitarriga Sa üht-teist teha oskad ja see on igati positiivne. Pane edasi!
Teiseks, miks .wav fail? Arvesta, et kõik ei istu mitmemegaste netiühenduste otsas. OK 4,6 mega pole küll teab mis palju sikutada, aga mp3 failiga oleksid Sa kuulajatel jupikese aega kokku hoidnud.
Üllitisest endast ka. Mina paneks pealkirjaks "Harjutused kitarriga". Tempomuutused on täiesti võimatult tehtud. Üks teema lõppeb nagu noaga lõigatult ning järsku algab uus teema uue tempoga. Mitte midagi ühist, lihtsalt kolm täiesti erinevat kidrakäiku jadamisi salvestatud. Trummitausta juba mainiti - see on kohutavalt masinlik.
Aga kitarriga Sa üht-teist teha oskad ja see on igati positiivne. Pane edasi!
http://www.myspace.com/taimomusic
Buy me a beer, two bucks a glass, come on help me, I'm freezing my ass!
Buy me a beer, two bucks a glass, come on help me, I'm freezing my ass!
- damageplan
-
üks vihasemaid asju mida ma siin "lõbusate kantripoiste, jäzzilaste" tümpsudele kuulnud olen. Need on nagu kinlalt erinevad lood. Natuke pane kiirust juurde ja kardaan pane pidevalt kloppima ja siis keevita, ongi nagu LOG. Otsi keeegi vihane onu kurjalt hõikama ja jumala super. Siin töllude ja muude hiiemeeste ja smailersite lõbulalude vahele võiks midagi vihasemat tulla küll aga ära jumalaeest odava tehnikaga siis laivi hakka andma muidu on nagu punk ja ongi rõve ja keegi ei kuula