Head protsessorit, peaaegu algajale!

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
andu

Head protsessorit, peaaegu algajale!

Post by andu »

Mis te soovitate?
Tuttaval on selline elukas:

TONEWORKS
AX1500G
pillipoes 3503.-

Samas kiidab ta ise:
Boss GT-6
pidavat odavam ja parem olema.

Need siis kaks lemmikut hetkel, aga mis te ise soovitate, kumba kiidate, kumba laidate ja mis neil üldse vahet on? :lol:
VintageLP

Post by VintageLP »

Ma müün AX1500G-d 3k eest ... praktiliselt tutikas.

Protsessori kohta ülten niipalju et väga hea on saab kõike stiile välja kruttida ja ka mingied kosmilisi hääli, akustilise emulaator on kah päris toreda kõlaga.
Defender

Re: Head protsessorit, peaaegu algajale!

Post by Defender »

andu wrote:

Boss GT-6
pidavat odavam olema.

Really...
"Taeva hallid silmad märjad,
vaikses leinas hingab tuul.
Murtud süda, murtud luud,
antud vanne hangund suul.

Täna on pidulik päev,
üks sõber saab rinnale märgi.
Härrad kõik uhketes frakkides,
medalisaaja puusärgis."
andu

Post by andu »

aii, uurisin ja ei olegi GT-6 odavam.
... praktiliselt tutikas

Nii räägivad nad kõik, aga miks müüd?
VintageLP

Post by VintageLP »

andu wrote:aii, uurisin ja ei olegi GT-6 odavam.
... praktiliselt tutikas

Nii räägivad nad kõik, aga miks müüd?
müün sellepärast et tahan uue kitarri jaoks raha koguda ja võibolla rocktron silver dragonit osta :P
andu

Post by andu »

numh... pillipoest saab 3503.- eest juba mitte praktiliselt vaid täiesti tutika.
Inglismaalt saan tutika Set.i koos mingi kasutatud ds-2,ega 100naela eest ( 100naela = 2300.-)
Ma nüüd ei tea...
kas nädal/kaks ootamist tasub 700.- + üks distortioni plokk?
liivainimene

Post by liivainimene »

Iga kell!
Mõtle niiviisi, kui sa selle nädala-kahega oleksid suuteline selle ~1400 lisakrooni kokku teenima, siis oleks veel midagi kaaluda, muidu eriti mitte.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
andu

Post by andu »

ei tea, mul ei ole see raha nii kerge tulema.
krustok

Post by krustok »

Kas peaaegu algaja on inimene, kes loodab kunagi algajaks saada aga pole päris nii kaugele veel jõudnud?

Muidu Bossi protsessorid on päris head.. Line6 poole tasub ka vaadata.
Rig: Yamaha Pacifica 112 (mod) -> Boss ME-50 -> Harley Benton GA5
Yamaha FG720S
Shure Beta 57A -> E-MU 0404|USB
http://krustok.planet.ee/
dh

Post by dh »

Endal on AX1500G ja GT-8 (ei ole GT-6-t kasutanud, kuid ehk kannatab võrrelda).

GT-6 plussiks oleks kindlasti rohkem effekte ja võimu/kabinetide kombinatsioone ning täpsem kontroll nende üle.
Samas AX1500G-l on kaks kanalit - saad samade effektide juures vahetada kahe eri drive-ampi/kabineti kombo vahel).

Ning GT-6-l puudub metronoom. Tegelikult ei tea kas seda just puuduseks saab nimetada aga AX1500G-l on see lisaks häälestajale olemas.

AX1500G üks hea feature on võimalus lindistada kas kitarriga või kuskilt välisest allikast 16s heli ja selle taustal mängida/harjutada.See oli põhiline ajend miks ma AX1500G algselt ostsin.

Suht suureks plussiks AX1500G-l (võrreldes küll GT-8-ga, mida hetkel oman) on kasutuslihtsus.

GT-6-l on veel plussid välise effektiloopi ja ka eraldi footswitchi kasutamise võimalus.

AX1500G-d mul endal enam vaja ei ole, kui soovid võin selle 2400.- eest sulle ära müüa.
andu

Post by andu »

super informatsioon.
Kas sa jagad mingi kasutusjuhendi või asja ka kaasa ja pilte leiab kuskil? :twisted:
Ja vana see on?
andu

Post by andu »

Kas peaaegu algaja on inimene, kes loodab kunagi algajaks saada aga pole päris nii kaugele veel jõudnud?
peaaegu algaja ehk mina olen selline, kes midagi oskab, kuid palju ei oska (algaja tasemel).
Elementaarseid asju jääb väheks, kuid kas ka mänguoskus selline on, seda ei oska ise ütelda.

Plaan on sügisel huviringi minna, kuid kas sinna saan ka, see on juba iseasi.
dh

Post by dh »

andu wrote:super informatsioon.
Kas sa jagad mingi kasutusjuhendi või asja ka kaasa ja pilte leiab kuskil? :twisted:
Ja vana see on?
Olemas on kasutusjuhend, toiteadapter ja originaalkarp.
pilt (527kB)
Ostutseki järgi on see ostetud selle aasta veebruaris Rootsist (ma ei ole ise selle esimene omanik)
Schecter C-1 Classic -> Boss DS-1 -> EHX Metal Muff -> EHX DMM -> Marshall JCM2000 DSL201
andu

Post by andu »

AX1500G üks hea feature on võimalus lindistada kas kitarriga või kuskilt välisest allikast 16s heli ja selle taustal mängida/harjutada.See oli põhiline ajend miks ma AX1500G algselt ostsin.
häppi end, ülelend :P
Karbil, mis on pildil, mille sa siia riputasid, on kiri: Record up to 8 seconds :idea:

ja paljuga sa selle siis ise ostsid?
dh

Post by dh »

Tegelikult saab 16s salvestada. Põhimõtteliselt oli vist selline teema kas 8s head kvaliteeti või 16s veidi halvemat. http://www.korg.com/gear/info.asp?a_pro ... egory_id=6 -- "Power-Paced Practise with the Phase Trainer"

Kontrollisin järgi, tegelikult ostsin siiski 2200.- eest, nii et müün ka sellise hinnaga (mitte 2400.-)
Schecter C-1 Classic -> Boss DS-1 -> EHX Metal Muff -> EHX DMM -> Marshall JCM2000 DSL201
Locked