Milline on teie arust üldse parim distortioni plokk?
Ise kaldun arvama et Line6 Über Metal. Aga teie?
PS! Teemal on kitarri suhtes tehniline point kuna teemaalgatajal on soov hankida endale korralik dist. plokk ning kavatseb selle soetada uurimustöö tulemusena!
"Taeva hallid silmad märjad,
vaikses leinas hingab tuul.
Murtud süda, murtud luud,
antud vanne hangund suul.
Täna on pidulik päev,
üks sõber saab rinnale märgi.
Härrad kõik uhketes frakkides,
medalisaaja puusärgis."
Ma olen üsna kindel, et igaüks hakkab oma plokki kiitma. Huvi pärast küsiks, mille põhjal sa oma arvamuse, et Über Metal parim on, välja oled kujundanud?
Pealegi, parim on suhteline mõiste. Kui sul on mingit high-gain plokki vaja, siis vaata jah Über Metali, Metal Muffi või muude sarnaste poole. Samas veidi kergema roki jaoks võiks ehk näiteks ProCo Rat või mõni Bossi kollastest/oranžidest (ei jää mulle need kahetähelised lühendid meelde) karpidest paremini sobida. Ja fuzz-pedaale ei maksa ka unustada.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
No ma olen osasid oma silma/käega proovinud ning internetist sampleid kuulanud ning Über Metal on sellise mõnusa magusa soundiga olnud... Samas jälle kisuvad silmad jälle Rocktroni Silver Dragoni ja Metal Planeti poole...
Segaduses. Teiste arvamuste põhjal ehk leian endas kompromissi Nii muuseas mainin, et plaan mängima hakata sellist jube "karvast" muusikat...
Täna on pidulik päev,
medalisaaja puusärgis."
ei ma pole dragonit ise omanud... katsetanud ja nibinud ainult ja kui ma midagi segi ei aja, siis olen korra lives boosterina ka kasutanud... vist. aga väga positiivsed muljed. hetk tagasi rada7 foorumis oli müügis ka... ehk siiani veel.
eesti poodides enam/praegu saada pole
Damn. Kas on keegi Soome muusikapoodides käinud? Kuidas seal hinnad on võrreldes meie muusikapoodidega? Kui ehk miskit pidi soodsam tuleks siis ostaks vast Soomest endale pilli või ploki...
Täna on pidulik päev,
medalisaaja puusärgis."