Panic Train
Panic Train
selline noortebänd siis, tegutsend kuskil nii 2 kuud, 3 demolugu on olemas siis, kõik kommentaarid oodatud:)
www.purevolume.com/panictrain
www.purevolume.com/panictrain
No tundub, et uut verd on hakanud voolama Eesti muusika jõgedesse... Hämmastav, et 2-e kuuga sellised lood.
Why So Real
?!
Why So Real

"Taeva hallid silmad märjad,
vaikses leinas hingab tuul.
Murtud süda, murtud luud,
antud vanne hangund suul.
Täna on pidulik päev,
üks sõber saab rinnale märgi.
Härrad kõik uhketes frakkides,
medalisaaja puusärgis."
vaikses leinas hingab tuul.
Murtud süda, murtud luud,
antud vanne hangund suul.
Täna on pidulik päev,
üks sõber saab rinnale märgi.
Härrad kõik uhketes frakkides,
medalisaaja puusärgis."
Isiklikult oleks mina loo 'Why So Real' keskel, seal kus see vaikne klaverikoht, teinud kaelapoolse humbuckeriga meloodilise soolo ja siis kui tuli see ''õige'' soolo, oleks seal teinud mõnusa overdrivese soolo sillapoolse humbuckeriga. Why So Reali alguses, kus klaver mängib, on trummid liiga kiired või vale rütmiga. Muidu on hea.
Täitsa muhe, head käigud, vokaal isiklikult ei istu eriti aga sellegipoolest super.
.::www.capitaldelusion.com::.
´mmm,
mulle meeldib,
ka just see Why so Real!
mullle ullult meeeldivad sellised laulud kus on kitarr ja klver koos,
et väike soolo ja klaver saadab.
see oli eriti hea,
mulle meeldib,
ka just see Why so Real!
mullle ullult meeeldivad sellised laulud kus on kitarr ja klver koos,
et väike soolo ja klaver saadab.
see oli eriti hea,
Last edited by Kadriii on 01 Jul 2007, 22:13, edited 1 time in total.
Et laivi asjast aimu saaksite siis GAGi hoovis toimunud Bändide Välimääraja laiv.
http://www.youtube.com/watch?v=Y8Cy9UGBo70
http://www.youtube.com/watch?v=Y8Cy9UGBo70
Niisiis. Vokaal eriti ei meeldi (Eesti keeles laulda või veits hääldamist parandada). Soolokitarrist on hea käpp, aga kiiretes kohtades on õrnalt kuulda vähekenegi ebatäpsust, paljud kohad meenutasid Kirk Hammett'it. Trummar oli suht lahe, ei hakanud lugusi rikkum, mängis suht kindlalt ning oskas bassi kasutada. Bassikäigud oleks võinud kohati paremad, aga eks see ajapikku tuleb. 2 kuu kohta kuradima head, kuigi ise see stiil ei istu.