Sooviks abi natuke kidra valimisel...

Erinevate firmade pillid
pirelli

Sooviks abi natuke kidra valimisel...

Post by pirelli »

Tahaks osta western'i, mille hind ei ületaks eriti 2000 krooni, vb natuke võiks...
Küsimus siis asjatundjatele: mis firma oma soovitate, et teeks ilusat häält ja ei oleks väga kõver jne...

Ette tänades, Piret
If You Don't Live For Something You Die For Nothing
Silver

Re: Sooviks abi natuke kidra valimisel...

Post by Silver »

pirelli wrote:Tahaks osta western'i, mille hind ei ületaks eriti 2000 krooni, vb natuke võiks...
Küsimus siis asjatundjatele: mis firma oma soovitate, et teeks ilusat häält ja ei oleks väga kõver jne...

Ette tänades, Piret
Soovitaks lihtsalt poodi proovima minna. Firma ei loe suht midagi, kui aus olla. See rohkem nagu lotom2ng, kas saad normaalse pilli v8i mitte.
Kui sa asudad tallinnas, siis soovitaks minna IS music team, Music Center ja saviauku ka.
pirelli

Post by pirelli »

:) Aga mingid firmad on, mida üldse ei soovita?
gitara

Post by gitara »

Nöustun Silveriga.
Ise valisin omale pilli aasta otsa ainult möne pillitootja toodangu hulgast.
Nüüd, kui oskan kitarride headele ja halbadele külgedele rohkem tähelepanu pöörata, teeksin valiku eelköige köla ning valitud materjali ja töö kvaliteedi järgi, nime jätaksin tahaplaanile.
Kui linna juhtun, käin alati pillipoodides aega parajaks tegemas ja erinevaid kitarre proovimas ja julgen väita, et möne vähemtuntud firma 3000 kr maksev pill vöib oluliselt parema viimistluse ja kölaga olla kui tuntud firma 6000 kr kitarr.
Näitena vöiksin nimetada Tšehhi Vabariigis valmistatud Amada kitarre, mida Eestis müüb IS Music Team. Soovitan pillipoodides käia ja ise proovida.
pirelli

Post by pirelli »

Eks ma siis hakkan pillipoode mööda jooksma nüüd :)
Tänud teile!
Silver

Post by Silver »

Tegelt soovitaks v2ltida Music Centerit, seal suht jamad pillid tegelt ja m8ni v8ib isegi kasutatud olla.
Myya on ka suht loll tyyp ja m22rib igast saasta p2he.
gitara

Post by gitara »

Silver wrote:Tegelt soovitaks v2ltida Music Centerit, seal suht jamad pillid tegelt ja m8ni v8ib isegi kasutatud olla.
Myya on ka suht loll tyyp ja m22rib igast saasta p2he.
Kas ajad on muutund?
Kunagi oli Music Centeris Tallinna köige asjatundlikum kidramüüja, kes ise heal tasemel mängis, töötas kitarriöpetajana ja oskas igasugu küsimustele vastata.
Pillid seal ka jamad ei tundu olevat.
Silver

Post by Silver »

Ma arvan, et myya on sama: Janno Pais. Ma v8tsin ka tema juures tunde. Nyyd suvel ei v8ta aga v8ibolla sygisel j2tkan 8pingud tema juures. Tegelt ta on totaalne ylbik.
Ma ostsin sealt pilli, mille kael oli k8ver, Janno andis mulle uue pilli ja pani vana myyki tagasi. J2rgmise pilli kael oli ka k8ver, sain veel yhe uue pilli(seekord ilma helipeadeta) ja siis veits hiljem andis veel yhe uue pilli mulle. Kuigi vahepeal m2ngisin m8ne piligi paar n2dalat. Need k8ik l2ksid uuesti myyki tagasi.
hannesp

Post by hannesp »

Endalgi selle poega siuke "tore" kogemus, kui läksin Marshalli võimu sinna ostma :?
pirelli

Post by pirelli »

No õnneks ma vist tallinnasse niikuinii seda ostma ei satu... :)
MadCat

Post by MadCat »

Aga Tallinna IS Musicusse sa võiks tegelt ikka küll sattuda :D müüjad on väga toredad ja alati nõus aitama :D Üks mees rääkis mulle päris tarka juttu seal kidrade kohta ja siis sain Carvin kidrade DVD :D
pirelli

Post by pirelli »

Eks ma siis vaatan, kui lähiajal Tallinasse satun :)
mikumaster

Post by mikumaster »

mina soovitaks liivamäe poodi sealt sai kunagi ostetud 2000 yks ilus pill mille kola oli parem kui paljudel 3000 ja 4000 pillidel. Johnson oli nimi. et ma arvan et sealt leiab ikka midagi head ja odavat.
Kirveraidur

Post by Kirveraidur »

Jah, Halvo vaevalt et üritab kellelgi kõrva üle naha tõmmata - sinna ikka võib minna.

Washburn archtop > VoxAC30
liivainimene

Post by liivainimene »

Halvo tõmbab kõrva üle nahkade ja kopsud põide kiiremini, kui sa "Marshall" jõuad ütelda :P

Temaga tegelikult annab äri teha küll, kui endale üsna kindlaks jääda ja mitte tema ärimehejuttu eriti kuulata.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Locked