Häälestaja

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
creative

Häälestaja

Post by creative »

Kumb neist kahest häälestajast oleks parem:

Boss TU-80
Korg GA30

Hinnalt on mõlemad samad igatahes ju. Mida oskate mõlemi plussideks/miinusteks öelda?

Aitäh.
Ouija2

Post by Ouija2 »

endal on Boss TU-80 ja ilusti on vastu pidanud. saab ka juhtme taha lükata ja live's kasutada.
tikut6mme

Post by tikut6mme »

endal kah TU, ma olen seda 100x maha visanud, aga töötab endiselt :wink:
Laney lc15 -> digitech rp80 -> ESP LTD m-50
VintageLP

Post by VintageLP »

Jah minul on kah Boss TU-80 väga hea ja stiilne tuuner

tiba infot nende kohta:

BOSS TU-80:
Avastamise piirkond: 20.6 Hz - 4186.0 Hz
sisend (mono) ja väljund (väljund on minuarvates stereo ma ei tea mis ta päriselt on.. mono otsaga kui põhja lükkad siis häält ei tee..)
Patareid: 2 AA
Metronoom

KORG GA30:
Avastamise piirkond: 23.12Hz - 1975.54Hz
ainult sisend (mono)
Patareid: 2 AAA

ja aku kestab mõlemil umbes 100 tundi kui järjest käivad
k6ll
Site Admin

Post by k6ll »

mul endal on ka Boss TU-80 ,aga see metronoom on ok aga krdi vaikne piiks on, et kui tahad endale normaalset metrooniga häälestajat siis osta endale Ibanez GU 30, kuigi häälestaja ei ole nii tundlik, aga metronoomi piiks on ok
VintageLP

Post by VintageLP »

k6ll wrote:mul endal on ka Boss TU-80 ,aga see metronoom on ok aga krdi vaikne piiks on, et kui tahad endale normaalset metrooniga häälestajat siis osta endale Ibanez GU 30, kuigi häälestaja ei ole nii tundlik, aga metronoomi piiks on ok
eem TU-80 on ju output.. sealt lased võimendisse ja keerad ise kui võimast piiksu sa tahad... saab ikka päris korraliku piiksu
etc

Post by etc »

Aga mul on Korg ja olen samuti rahul.
ddes3
Moderaator

Post by ddes3 »

VintageLP wrote:
k6ll wrote:mul endal on ka Boss TU-80 ,aga see metronoom on ok aga krdi vaikne piiks on, et kui tahad endale normaalset metrooniga häälestajat siis osta endale Ibanez GU 30, kuigi häälestaja ei ole nii tundlik, aga metronoomi piiks on ok
eem TU-80 on ju output.. sealt lased võimendisse ja keerad ise kui võimast piiksu sa tahad... saab ikka päris korraliku piiksu
Mõned mängivad akustilist kitarri ka ;)
VintageLP

Post by VintageLP »

ddes3 wrote:
VintageLP wrote:
Mõned mängivad akustilist kitarri ka ;)
Vot jah .. sellepeale ei mõelnudki tol hetkel.. viskad sis metroka kõlakasti .. kärab kyll :D
Morgoth

Post by Morgoth »

Tegelikult selle TU-80 outputi ei saa nii kasutada. See on mõeldud selleks et saad nt. lives singaaliahelasse häälestaja panna.
madis

Post by madis »

kasutan ka Bossi TU-80 ja ei ole eriti rahul, mitmed KORGid ja Yamahad on oluliselt kiirema ja täpsema "nõelaga". See metronoomifeatuur on ka selline kaheldav, kuna teda mingitpidi võimendada ei saa (outputti seda signaali ei saadeta). Parem siis hankida nn päris metronoom.

-madis
triipriit

Post by triipriit »

Esiteks pole mõtet osta GA-30't. Mõistlikum oleks CA-30. Vahe on selles, et teine on kromaatiline - st. temaga saab häälestada ükskõik mis pilli. Ta tunneb kõiki noote.

AGA. Ma oman seda CA-30't ja ei ütleks, et see eriti mugav häälestaja oleks. Ta ikka oskab mingeid eriti X noote vahepeal välja mõelda.

Yamaha YT250, mis olen proovinud, on mugavam ja kõvasti tundlikum. Neil on output kah veel pealekauba.
Image
Vintage Les Paul V100BB -> Boss GT-6
Locked