Häälestaja
Häälestaja
Kumb neist kahest häälestajast oleks parem:
Boss TU-80
Korg GA30
Hinnalt on mõlemad samad igatahes ju. Mida oskate mõlemi plussideks/miinusteks öelda?
Aitäh.
Boss TU-80
Korg GA30
Hinnalt on mõlemad samad igatahes ju. Mida oskate mõlemi plussideks/miinusteks öelda?
Aitäh.
Jah minul on kah Boss TU-80 väga hea ja stiilne tuuner
tiba infot nende kohta:
BOSS TU-80:
Avastamise piirkond: 20.6 Hz - 4186.0 Hz
sisend (mono) ja väljund (väljund on minuarvates stereo ma ei tea mis ta päriselt on.. mono otsaga kui põhja lükkad siis häält ei tee..)
Patareid: 2 AA
Metronoom
KORG GA30:
Avastamise piirkond: 23.12Hz - 1975.54Hz
ainult sisend (mono)
Patareid: 2 AAA
ja aku kestab mõlemil umbes 100 tundi kui järjest käivad
tiba infot nende kohta:
BOSS TU-80:
Avastamise piirkond: 20.6 Hz - 4186.0 Hz
sisend (mono) ja väljund (väljund on minuarvates stereo ma ei tea mis ta päriselt on.. mono otsaga kui põhja lükkad siis häält ei tee..)
Patareid: 2 AA
Metronoom
KORG GA30:
Avastamise piirkond: 23.12Hz - 1975.54Hz
ainult sisend (mono)
Patareid: 2 AAA
ja aku kestab mõlemil umbes 100 tundi kui järjest käivad
eem TU-80 on ju output.. sealt lased võimendisse ja keerad ise kui võimast piiksu sa tahad... saab ikka päris korraliku piiksuk6ll wrote:mul endal on ka Boss TU-80 ,aga see metronoom on ok aga krdi vaikne piiks on, et kui tahad endale normaalset metrooniga häälestajat siis osta endale Ibanez GU 30, kuigi häälestaja ei ole nii tundlik, aga metronoomi piiks on ok
Mõned mängivad akustilist kitarri kaVintageLP wrote:eem TU-80 on ju output.. sealt lased võimendisse ja keerad ise kui võimast piiksu sa tahad... saab ikka päris korraliku piiksuk6ll wrote:mul endal on ka Boss TU-80 ,aga see metronoom on ok aga krdi vaikne piiks on, et kui tahad endale normaalset metrooniga häälestajat siis osta endale Ibanez GU 30, kuigi häälestaja ei ole nii tundlik, aga metronoomi piiks on ok

Vot jah .. sellepeale ei mõelnudki tol hetkel.. viskad sis metroka kõlakasti .. kärab kyllddes3 wrote:Mõned mängivad akustilist kitarri kaVintageLP wrote:eem TU-80 on ju output.. sealt lased võimendisse ja keerad ise kui võimast piiksu sa tahad... saab ikka päris korraliku piiksuk6ll wrote:mul endal on ka Boss TU-80 ,aga see metronoom on ok aga krdi vaikne piiks on, et kui tahad endale normaalset metrooniga häälestajat siis osta endale Ibanez GU 30, kuigi häälestaja ei ole nii tundlik, aga metronoomi piiks on ok

Esiteks pole mõtet osta GA-30't. Mõistlikum oleks CA-30. Vahe on selles, et teine on kromaatiline - st. temaga saab häälestada ükskõik mis pilli. Ta tunneb kõiki noote.
AGA. Ma oman seda CA-30't ja ei ütleks, et see eriti mugav häälestaja oleks. Ta ikka oskab mingeid eriti X noote vahepeal välja mõelda.
Yamaha YT250, mis olen proovinud, on mugavam ja kõvasti tundlikum. Neil on output kah veel pealekauba.
AGA. Ma oman seda CA-30't ja ei ütleks, et see eriti mugav häälestaja oleks. Ta ikka oskab mingeid eriti X noote vahepeal välja mõelda.
Yamaha YT250, mis olen proovinud, on mugavam ja kõvasti tundlikum. Neil on output kah veel pealekauba.