Paluks abi.

Erinevate firmade pillid
Locked
Puna

Paluks abi.

Post by Puna »

Sõbral plaanis osta kitarr. Ta pole eriti mänginud ega midagi. Ise trummar rohkem :D
Tahaks teada kas SEE pill on algajale sobiv ?:)
tikut6mme

Post by tikut6mme »

ei! :lol:
see on kõige tuusem küttepuu mida näinud olen! :wink:

aga ei usu et sellega midagi mängida kannatab, kui see pilluipoes juba 1300 maksab, siis mujal arvatavasti 1k :wink:
Laney lc15 -> digitech rp80 -> ESP LTD m-50
VintageLP

Post by VintageLP »

Irw keegi mainis et see on päris hea ahju alustuseks... aga minuarvataes miks mitte algajale proovimiseks/harjutamiseks. Pärast kui ei meeldigi kitarri mängimine siis on tore guitar smashi kah teha :D
Puna

Post by Puna »

Aga äkki soovitate mingit kitarri ja hea oleks koos võimuga :)
served

Post by served »

kui soovid madalat hinda ja head pilli siis uuri siit kasutajatelt, ma ostsin sõbrale siit ühe päris hea pill. Hind oli madal ja hiljem selgus et pill on päris pilli moodi kohe.

EDIT: eelpool mainitud küttepuud müüdi Tartus. Seal mis ennem seda ISmusicut on, ei mäleta nime. Igal juhul seal oli mingi prakk variant, ja seal müüdi seda samat pilli 400.- ga vist.
Kütta pole vist kitarridega mõtet, nii palju läheb kaotsi. Aga 1300.- krooniga saad sa juba siit müügifoorumist midagi palju etemat!
Last edited by served on 06 Feb 2007, 22:26, edited 1 time in total.
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Faded
Moderaator

Post by Faded »

tikut6mme wrote:ei! :lol:

aga ei usu et sellega midagi mängida kannatab, kui see pilluipoes juba 1300 maksab, siis mujal arvatavasti 1k :wink:
Ma vaatan, et sa oled viimasel ajal päris usin kõiki pille ahju alla loopima. Mis selle pilli juures siis nii kehvasti on, et temaga üldse mängida ei kõlba? Äkki põhjendad natuke oma postitusi, selmet niisama praalida?
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
svennus

Post by svennus »

Faded wrote:
tikut6mme wrote:ei! :lol:

Ma vaatan, et sa oled viimasel ajal päris usin kõiki pille ahju alla loopima. Mis selle pilli juures siis nii kehvasti on, et temaga üldse mängida ei kõlba? Äkki põhjendad natuke oma postitusi, selmet niisama praalida?
SELLEPÄRAST, ET TEMA ESP M-50 ON MAAILMA PARIM.
R-PiiT

Post by R-PiiT »

:lol:
tikut6mme

Post by tikut6mme »

kle olen jah viimasel ajal pille sinna ahju sobitanud :wink:

oma esp ei taha sinna ahju poole lennata ikkagi :wink:
Laney lc15 -> digitech rp80 -> ESP LTD m-50
liivainimene

Post by liivainimene »

See on RET variant, ehk tagasi saadetud. Kurat teab miks. Ja pillipoest odavamalt sa selliseid asju ei saa (okei, otse thomannist, aga selliseid pille ei tellita otse thomannist), mujal lihtsalt ei müüda.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
D#m

Post by D#m »

Su sõber hoidku see 1300 krooni parem alles, kogugu veel natuke ja otsigu kuskilt parem mõni kasutatud pill... see investeering ei tasu ennast ära.
Locked