Pakkuda v6imalus et sisi eesti lood tehtaks guitarprole k6ik instrumendid jne;)VALIDA SAAB ISE KAS Soovitud fail on GUitar Pro 4s V6i Guitar Pro 5(RSE EFFEKTID ON ARVESTATUD JUURDE)
väikese tasu eest ka muidugi:P
hind s6ltub siis instrumentide mitmuses ja pikkuses
KUNA K&IK VINGUVAD JA NIISAMA HÄÄLETAVAD ::: EI NÄE MA KA ERITI M&TET SIIN (PEALE M&NE NORMAALSE TÜÜBI) MIDAGI ÜLDSE PAKKUDA!
Ps! Kellelgi soovi midagi siis villu777@hotmail.com
v6in guitar proga aidata.
Last edited by Kirk-Hammett on 01 Sep 2006, 12:04, edited 12 times in total.
Kirk-Hammett wrote:s6tlub laulust..kui sa mulle mingi 6 instrumendiga bändi kus on sweepid ja crybabyd muidugi ta kerkib nii 300+ eeku
kui lihtsam v6imnalik et alla 100..
No ma ütleks ausalt. 300 krooni küll välja ei käiks.
Muuseas, ma ei soovitaks selliseid summasi nõuda, sest esiteks ei taha keegi neid sult tellida 300 eegu eest. Teiseks, kui see hind oleks suhteliselt väike, siis oleks sul nii palju tahtjaid, et raha voolaks ainult sisse ja sa teeksid suure teene inimestele, sest eesti lauludest on TÕSISELT vähe GP faile. Ja muuseas, kas see ei ole pahuksis mingite copyright seadustega? Hea on see, et ca 20-30% eesti lauludest on kaverid , mis teeb protsessi kergeks
Tahaks loomulikult näidiseid näha. Pärast tuleb välja, et tabid akordirütmi, mingi suvalise trummirütmi ja siis mingi flöödi või vilega või choir aah´ga vokaali viisi (no offence);). Kui teed korralikult kõik instrumendid nii, nagu originaalis mängitakse, siis on kõva. (Y)
Minu meelest on see üldse ajuvaba.
IMHO raha selle eest küsimine on suht vale, ma saan aru et heast südamest või midagi. On endal vaja ja siis tabid.
Aga näiteks... palun mulle väike näide Must Missa - Goat of sin. Ma olen ka suht skeptiline sinu oskustes... sry. Aga kui süsteem töötab siis miks mitte
tuleb k6ik originaalis ..
Pm Näidise kui teen siis ainult ühe..muidu k6i ktahavad oma näidist..jne
seda on suht nuss teha ja v6tab aega ..(laulu gps)
ja t6esti 300 ma liialdasin ..
aga mingi 50 eegu eest ma neid ka tegema ei hakka ..