Taustadele peale mängitud lood

Locked
triipriit

Taustadele peale mängitud lood

Post by triipriit »

See võiks olla siis selline teema, kus on lood mis koosnevad internetist alla tõmmatud trummi ja bassi taustast ning ise kodus peale lindistatud kitarrist ja ka vokaalist, kui julgust on.

Ma ei kujuta üldse ette, kas teema võtab vedu ja kas mõte on hea, aga kui ma täna esimest korda proovisin mõnda õpitud Metallica lugu absoluutselt ise taustale peale mängida, siis oli küll hea tunne, et ei mängi Kirki ja Jamesi najal vaid täitsa üksi :)

Neid taustasid saab aadressilt http://www.guitarbt.com

lindistasin ise siis esimese loo ära.
Metallica - For Whom The Bell Tolls.
Kommentaariks, et perfektset heli ma taga ei ajanud, kuigi Guitar Rigis on ilmselt võimalik suhteliselt autentne sound kätte saada. Lindistasin seda täna tehnilistel põhjustel tervelt 2 tundi, kuid asi ise jäi suhteliselt sloppy ja väga ma ei silunud seda.

http://www.zone.ee/triipriit/muusika/FWTBT.mp3
Kasutatud programmid - Adobe Audition 2.0, Guitar Rig 2

Ootan põnevusega teie lugusid.

Kui teema on rangelt vastuolus autorikaitse seadustega, siis vabandan väga ja saatke see prükkarisse :)
Last edited by triipriit on 22 Jul 2006, 22:07, edited 1 time in total.
Image
Vintage Les Paul V100BB -> Boss GT-6
donkey

Post by donkey »

Alguses oli päris hea, aga kui vokaal sisse tuli, siis oli küll selline tunne, et :x
Muidu kidrasaund oli üpris normaalne..
triipriit

Post by triipriit »

vokaal on jah tõesti jama. ma võtan ta hoopistükkis maha. ca 15.minuti pärast on see sama fail ilma vokaalita juba.
Image
tyyp1983

Re: Taustadele peale mängitud lood

Post by tyyp1983 »

triipriit wrote:See võiks olla siis selline teema, kus on lood mis koosnevad internetist alla tõmmatud trummi ja bassi taustast ning ise kodus peale lindistatud kitarrist ja ka vokaalist, kui julgust on.

Ma ei kujuta üldse ette, kas teema võtab vedu ja kas mõte on hea, aga kui ma täna esimest korda proovisin mõnda õpitud Metallica lugu absoluutselt ise taustale peale mängida, siis oli küll hea tunne, et ei mängi Kirki ja Jamesi najal vaid täitsa üksi :)

Neid taustasid saab aadressilt http://www.guitarbt.com

lindistasin ise siis esimese loo ära.
Metallica - For Whom The Bell Tolls.
Kommentaariks, et perfektset heli ma taga ei ajanud, kuigi Guitar Rigis on ilmselt võimalik suhteliselt autentne sound kätte saada. Lindistasin seda täna tehnilistel põhjustel tervelt 2 tundi, kuid asi ise jäi suhteliselt sloppy ja väga ma ei silunud seda.

http://www.zone.ee/triipriit/muusika/FWTBT.mp3
Kasutatud programmid - Adobe Audition 2.0, Guitar Rig 2

Ootan põnevusega teie lugusid.

Kui teema on rangelt vastuolus autorikaitse seadustega, siis vabandan väga ja saatke see prükkarisse :)

Minu arust väga hea.
Algaja
HangOver

Post by HangOver »

hea kuulda ,et keegi raskemat soundi ka teeb
Müts maha originaalsuse ees :wink:
Cassandra ELk Disain "Extreme Sunburn"+Metal Zone GT-2..let it sound like Metal MÜÜA 2500,-
triipriit

Post by triipriit »

Mnjah, see on Metallica lugu ju :)
Tegelt see teema oli mõeldud selleks, et ka teised postitaksid siia oma lindistusi, mis nad on trummi ja bassi taustale peale lindistanud.. Aga ju ei võtnud vedu :)
Image
Ritso

Post by Ritso »

triipriit wrote:Mnjah, see on Metallica lugu ju :)
Tegelt see teema oli mõeldud selleks, et ka teised postitaksid siia oma lindistusi, mis nad on trummi ja bassi taustale peale lindistanud.. Aga ju ei võtnud vedu :)
Ma alles nüüd avastasin selle lehe.. Päris kift on mängida jah nii peale... Võibolla.. kui tuleb tuju lindistada, siis võtan ka midagi niimoodi linti.
Ritso

Post by Ritso »

Sry järjest trükkimise pärast,aga...

Kas keegi saaks kuhugi lasta sealt lehelt tõmmatud Claptoni - Layla tausta.
See leht vist alustab uuesti tegutsemist alles 1. Oct, seega oleks tänulik, kui keegi laadiks selle kuhugi lähiajal üles.
Aitäh!
Locked