Tyyp1983 teema
Tyyp1983 teema
Katsetasin salvestamist guitar fx-iga ja tulemus selline.Kui keegi teab kuidas kvaliteeti parmaks saaks võiks teada anda.
http://www.dailymotion.com/relevance/se ... deo/356015
PS:olen väga algaja ja see proov on mängitud lihtsalt katsetades.Siiski esimene omalooming.
http://www.dailymotion.com/relevance/se ... deo/356015
PS:olen väga algaja ja see proov on mängitud lihtsalt katsetades.Siiski esimene omalooming.
Last edited by tyyp1983 on 13 Aug 2006, 00:37, edited 3 times in total.
kuidas kvaliteeti paremaks saada:
1) pane mikker võimendi ette (10-50cm, olenevalt tujust)
2) osta korralik mikker
3) osta eelvõimendi
4) proovi saada võimendist võimalikult väikse müraga toon. Kontrolli kaablid, võimalusel maanda võimendi.
5) katseta, katseta, katseta
ps. ei ütleks, et sa algaja
2) osta korralik mikker
3) osta eelvõimendi
4) proovi saada võimendist võimalikult väikse müraga toon. Kontrolli kaablid, võimalusel maanda võimendi.
One dog barks at something, the rest bark at him.
One dog barks at something, the rest bark at him.
rääkides kvaliteedist:
kui elektrikidraga salvestada, siis pole ju mikrofoni vaja, heli peaks saama salvestav programm ka helikaardi väljundist (mixer?)
kui akustilisega siis pole jälle kõlareid vaja?
segane jutt, aga mõte on selles, et signaal(heli), läbiks võimalikult vähe, kõlareid-mikrofone.
Üldiselt tasuks näiteks arvutist võimalikult kaugele ronida, et vähem ventikate müra mikrisse tuleks, ja/või muud "toredat" müra mida indutseerib impulsstoitekas. Kui signaalis sees ühtlane urin, siis pole mõne juhtme varjestus piisav, jälle aitab vooluvõrgust kaugemale ronimine.
see asi ka, et mina guitar fx-st küll mõistlikku häält välja ei meelitanud, parem miski juust plokk juba.
kuidas läbi mille jne, sa salvestasid?
kui elektrikidraga salvestada, siis pole ju mikrofoni vaja, heli peaks saama salvestav programm ka helikaardi väljundist (mixer?)
segane jutt, aga mõte on selles, et signaal(heli), läbiks võimalikult vähe, kõlareid-mikrofone.
Üldiselt tasuks näiteks arvutist võimalikult kaugele ronida, et vähem ventikate müra mikrisse tuleks, ja/või muud "toredat" müra mida indutseerib impulsstoitekas. Kui signaalis sees ühtlane urin, siis pole mõne juhtme varjestus piisav, jälle aitab vooluvõrgust kaugemale ronimine.
see asi ka, et mina guitar fx-st küll mõistlikku häält välja ei meelitanud, parem miski juust plokk juba.
kuidas kvaliteeti paremaks saada:
2) osta korralik mikker
3) osta eelvõimendi
See et millegi pärast on selline asi, et kui panen mikri ka taha siis peksab arvuti välja ja antud salvestus on tehtud digikaameraga ehk siis videona ja siis adobega heli välja lõigatud.Ei tea miks arvuti välja peksab....
Mis puutub algajasse siis jah olen õppinud ca 4,5 kuud.
Last edited by tyyp1983 on 13 Jul 2006, 08:48, edited 2 times in total.
Jah ma ju unustasin ventilaatori ka enda kõrvale tööle.Kole palav...priiiit wrote:rääkides kvaliteedist:
No kuule, ei saagi ju parem olla kui digikaameraga heli salvestad. Andestust, aga see meenutab hambaravi anaalsel meetodil.tyyp1983 wrote:krt, ei saa paremaks kuidagi.
Põle moment pappi ka et osta effektikas ja norm võim. tra.....
Kitarr on ka jebaanaja Wiljams Hobby Hall jne. aga kitra ei süüdista.....
Püüa välja uurida miks su arvuti "välja peksab" kui mikri külge ühendad. Või siis ühenda kidra otse helikaardi sisendisse, kui sul efektiplokki ei ole.
http://www.myspace.com/taimomusic
Buy me a beer, two bucks a glass, come on help me, I'm freezing my ass!
Buy me a beer, two bucks a glass, come on help me, I'm freezing my ass!
- liivainimene
Hm, tehniliselt ei ole see midagi nii "väga algaja", aga sealt jäi puudu see hing, sisu. Kuidagi tühi shredimine oli, see ei paku eriti midagi. Paari aeglase noodiga õigel ajal õiges kohas oleks võimalik tunduvalt sügavam soolo teha.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
- liivainimene
Ok.Panin ühe veel siis, ainult ei tea millal see aktiveeritakse sealAndre wrote:See on nii tuttav video Ma nägin sellist pool aastat tagasi vist youtubes:P
http://www.dailymotion.com/tyyp1983/vid ... b_One-Lick
Algaja