ma ei kujuta ette mis see standard... veel on.
Aga... kuidas näiteks nii teha, et mingi noot jääks pikemalt kõlama.. kui mingi iga heli kestab pool sekundit siis jumala nõmedalt kostab...
Oh, issand jumal küll mis teksti ma siin aastad tagasi küll ajanud olen.
Muuda noodi pikkust, seal üleval on need nupud reas. Või siis kui mingi noot on valitud, kasuta numpadi + ja - nuppe. Kui sellest jääb väheks, uuri let ring nuppu.
mm.. ma ei tea.. seejuhul ma sain midagi mõlema järgi tehtud.
akordid jms lisasin naq tabulatuuriga, aga pausid jms siis noodikirjaga vms.. või ma ajan sassi midagi.. igatahes vahet ple.
Ma sain tehtud selle, mis tahtsin.
TÄnud teile.
Oh, issand jumal küll mis teksti ma siin aastad tagasi küll ajanud olen.
Ma tavaliselt mängin midi klaviatuuri peal mingi jupi sisse ja siis importin Guitar Pro-sse. Tavalise klaviatuuriga saad ka edukalt mingi virtual piano või muu sellise programmi abil oma viisijupi ära mängida ja siis Guitar Pro-sse tõmmata. Nii on vast kõige kergem.
See oli siis esimene asi mis ma GP's olen teinud. Nootide lisamisega oli küll raskusi sest küll tahtis programm muuta eelnevat nooti või teha üldse mingi akordi sellest. Lõpuks igasuguste Copy-Paste võtetega sain siiski loo kuhugi maale valmis.
See selline ühepäevalugu on...
Jah, jamasin ma ühe päeva sellega, nii et pole midagi erilist.
Aga noh lihtsalt näitena et lihtinimene suudab ühe päevaga natuke programmiga juba teha: http://www.triipriit.topnet.ee/temp/priidulugu.mid
Trummide lisamist ma küll selgeks ei saanud. Keegi võiks natuke seletada.