probleem medikaga

Kitarri mängutehnika probleemid - legatod, alternate picking, sweep-picking, soojendusharjutused, bendid, flasoletid, tapping, strumming, slap, two-hand tapping, fingerstyle, klassikaline
Angel of Death

probleem medikaga

Post by Angel of Death »

selline asi, et mul ei püsi medikas kuidagi ikka hästi näppudevahel, võibolla mul on asi selles et ma hoian valesti? keegi võiks mingi pildi saata õigest näppude asetusest vms?
ja teine asi on see, et kui ma mängin kiiresti siis mul kitarr ja ma ise raskelt tõmblen, nati liiga imelik, millest see tuleb? :D
ja kolmandaks see, et kas on normaalne kui mu picking hand toetub vastu kitarri kui ma mängin? või ma pean hoidma seda nagu õhus?
sai üle pika aja jälle natukese lolluseid postitada, andke andeks
AXYB

Post by AXYB »

Käsi võib küll toetuda, siis ei väsi nii ruttu ära ja nii mugavam ka lihtsalt.
Teiste kohta ei oska ma kindlalt midgai õelda. :D
Oh, issand jumal küll mis teksti ma siin aastad tagasi küll ajanud olen. :D
Kert

Post by Kert »

medikat hoiad nii kuidas sul endal mugavam on. see et ta käest ära libiseb.. äki sellest et sörmed higistavad kui käed kenasti soojaks mängida ja medikas läheb libedaks? mul on nii, ja ma teen tavaliselt medikale noaga kraapsud sisse, siis pysib paremini. aga neid muidu myygil ka siukseid mis kareda pinnaga.
selle tömblemise kohta ei oska midagi öelda. ei saand kysimusestki aru tegelt. aga ära tömble! :lol:
see et kidra vastu toetada kätt, see vist maitse asi rohkem. möned hoiavad möned mitte. ma ise ka kunagi hoidsin väikest näppu kidra vastus toeks, aga enam ei hoia.
see kuidagi nagu hakkas segama seal. aga nuh katseta, kuidas parem on
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
Angel of Death

Post by Angel of Death »

no aga kui medikat liigutan käes kiiresti siis nagu kõiksevärk väriseb :D hea öelda et lõpeta ära, mis värised siin..ema ka vaatas ükskord et poiss issand mis sa teed seal omatoas, vahib mokk töllakil enda püksi ja laseb käel käia.
igalpool kus mingi raskelt kiired kohad on siis nagu kõik lasevad jumala rahulikult kuidagi käega.sellest ma ka pihta ei saa.
k6ll
Site Admin

Post by k6ll »

kontrolli oma medika intervalli, kui saad kiiresti medika liikumise nii et alla ja üles löögil liigub medikas ainult 1 mm keelest kaugemale siis ju ok, kui vehid kogu nagu segane siis jah natuke halb, kasutad liiga palju energiat ( ala kui jooksed siis käed ei käi sul ju nagu tuuleveski). Ja kui liigud ühelt keelet teisele siis katsu tõsta kätt väga vähe nii et seda märgatagi poleks, pigem peaks tunduma nagu ühlane edasi tagasi liikumine
k6ll
Site Admin

Post by k6ll »

PS! vaata mingeid Malmsteen hot licks videot siis näed kuidas medikas peaks liikuma
Morgoth

Post by Morgoth »

Tee mingi video endast, kui sa tõmbled. :P
Mina näiteks ei kujuta ettegi, milles võib probleem olla. Muide on olemas sihukesed jahused medikad, Dunlop Gator Grip, siis ei libise. Kuigi see jahu kaob päris kiiresti ära.
AXYB

Post by AXYB »

Minumeelest need väikesed kõvad medikad on täiesti mõttetud...
ei püsi üldse käes ja väga vastik mängida kah.. ma ei saa aru, kes neid kasutab üldse...

Ma näiteks teen sie medikaid endale. :P
Oh, issand jumal küll mis teksti ma siin aastad tagasi küll ajanud olen. :D
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Hentsik wrote:mul on ka mingi dunlopi medikas 2mm. Selline paks. ja natuke nagu kare. ei kao kuhugi ära, kui korralikult hoida.
Kas see mitte bassimedikas juba pole?
Angel of Death

Post by Angel of Death »

mul on mingi gibson pure h medikad.peavad ikka vägahästi vastu.
aga ma esitan siis veel ühe ajuvaba küsimuse:kas on midagi sellest, et ma mängin ainult allalöökidega?
Morgoth

Post by Morgoth »

Angel of Death wrote:mul on mingi gibson pure h medikad.peavad ikka vägahästi vastu.
aga ma esitan siis veel ühe ajuvaba küsimuse:kas on midagi sellest, et ma mängin ainult allalöökidega?
Jah, võibolla sellepärast sa värisedgi. :roll:
mty
Moderaator

Post by mty »

kuule, ainult allalõökidega on väga mõttetu mängida kiireid kohti, lase kordamööda - alla,üles , siis saad kaks korda väiksema käe vaevaga sama koha ära mängitud
Angel of Death

Post by Angel of Death »

suht harjumatu ja raske on nii hetkel :?
k6ll
Site Admin

Post by k6ll »

pakse medikaid kasutavad ludistajad, sest medika intervall keele ümber on nii minimaalseks viidud et lödi medikaga ei tule eriti tugevat häält välja selle pärast kasutatakse paksu medikat
Madhouse

Post by Madhouse »

hakka vaikselt harjutama seda alternate pickingut. et korda mööda vaikselt alla üles alla üles. Näiteks võta mingi lihtne harjutus 1-2-3-4 ja sedasi üles alla ja edasi tagasi. küll varsti asi lihtsamaks muutub :wink:
Locked