Midagi naljakat :D

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
mothman

Midagi naljakat :D

Post by mothman »

Täiesti jabur kas pole?
http://www.pillipood.ee/index.php?lang= ... id=1465926

HARLEY BENTON E-Guitar Kit, Do it yourself, solid Wood Body, one piece Maple Neck with Rosewood Fretboard, Diecast Machine Heads, Vintage Tremolo, 3 Single Coils, Quality Parts, Instruction Included, no soldering necessary, all you need is a Screwdriver, Color: Natural

:evil:
Kert

Post by Kert »

mis seal siis nagu naljakat vöi jaburat on?
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
mothman

Post by mothman »

Harley Bentoni kitarrid on niigi sitad nüüd saad ise veel rohkem halvemaks teha. Ma ei ostaks elu sees sellist kitarri. Ma pakun et keegi ei ostaks kui siis just selle kokku panemise pärast. Saaks odavalt kere ja muud vidinad ja saaks kombineerida teiste firmadega ja loomulikult asja paremaks muuta.
Kert

Post by Kert »

mothman wrote:Harley Bentoni kitarrid on niigi sitad nüüd saad ise veel rohkem halvemaks teha. Ma ei ostaks elu sees sellist kitarri. Ma pakun et keegi ei ostaks kui siis just selle kokku panemise pärast. Saaks odavalt kere ja muud vidinad ja saaks kombineerida teiste firmadega ja loomulikult asja paremaks muuta.
Saab just ise paremaks teha ju ja oma vajadustele vastavalt ymber teha jne...
ma ostaks igatahes enne selle kui mingi valmis HB kidra.
mis selle teema möte on yldse?
Image Image
gitara

Post by gitara »

Nalja vöib see komplekt teha kobakäpale vöi sosssepale, kes pole elu sees ise midagi teind, aga kuldsete kätega poiss saab sest üsnagi arvestatava pilli kokku panna.
mothman

Post by mothman »

gitara wrote:Nalja vöib see komplekt teha kobakäpale vöi sosssepale, kes pole elu sees ise midagi teind, aga kuldsete kätega poiss saab sest üsnagi arvestatava pilli kokku panna.
Olen restaureerinud mitmeid pille (kontrabasse, viiuleid...)
Ka elektri kitarri ehitamisele olen mõelnud kuid leian et kui midagi ise kombineerida siis kvaliteetsetest helipeadest ja muust kraamist.(nt:sadulad ja normaalne tremolo süsteem) Muide rääkige kogemustest,kes on ehitanud juhuslikult elektrikitarri ise.

Ma usun et ka kuldsete kätega poiss võib selle komplekti lihtsalt prügikasti visata sest Kvaliteeti sealt pillis loota pole. (Juhul kui ei pane sinna alla magama veel 5000 eeku umbes.) Saund jääb jube sitaks.
mothman

Post by mothman »

Kert wrote:
mothman wrote:Harley Bentoni kitarrid on niigi sitad nüüd saad ise veel rohkem halvemaks teha. Ma ei ostaks elu sees sellist kitarri. Ma pakun et keegi ei ostaks kui siis just selle kokku panemise pärast. Saaks odavalt kere ja muud vidinad ja saaks kombineerida teiste firmadega ja loomulikult asja paremaks muuta.
Saab just ise paremaks teha ju ja oma vajadustele vastavalt ymber teha jne...
ma ostaks igatahes enne selle kui mingi valmis HB kidra.
mis selle teema möte on yldse?
Viimses reas on kirjas et saab asja paremaks muuta. HB kitarrid on juustud ja jäävad ka nendeks. Kui sa seda just ei muuda. Pannes sinna alla raha magama. (Ka minu enda Ltd-d võib Gibsoni kõrval juustuks pidada.)

Teemaks ongi teie arvamuste uurimine ja suhtumine sellisesse firmasse nagu HB + kitarride ise valmistamine.
Kert

Post by Kert »

no kui vaadata kui odav see on, siis on hinna/kvaliteedi suhe kyll paigas mo meelest. siukse raha eest ei saagi paremat tahta ju.
ja algajale kidra ehitajale on siuke päris kasulik. näeb ära kus midagi käib ja kuidas jne..
ja siis kui tahtmine peaks olema päris ise kidra teha algusest löpuni, siis önnestub see ka vast paremini kui mingid algteadmised on.

PS. need komplektid pidid tegelt päris mängitavad olema. elektri pool muidugi jama - mikrid ja värgid. aga muidu algajale paras.
Image Image
mothman

Post by mothman »

Kert wrote:no kui vaadata kui odav see on, siis on hinna/kvaliteedi suhe kyll paigas mo meelest. siukse raha eest ei saagi paremat tahta ju.
ja algajale kidra ehitajale on siuke päris kasulik. näeb ära kus midagi käib ja kuidas jne..
ja siis kui tahtmine peaks olema päris ise kidra teha algusest löpuni, siis önnestub see ka vast paremini kui mingid algteadmised on.

PS. need komplektid pidid tegelt päris mängitavad olema. elektri pool muidugi jama - mikrid ja värgid. aga muidu algajale paras.
Mis pilliga sa alustasid?
Kert

Post by Kert »

esimene pill oli yamaha ERG121. ja mängin siiamaani sellega veel. siiamaani vähemlt kyll on piisanud sellest, ja see ple ka just mingi kallimat sorti kidra
Image Image
mothman

Post by mothman »

Kert wrote:esimene pill oli yamaha ERG121. ja mängin siiamaani sellega veel. siiamaani vähemlt kyll on piisanud sellest, ja see ple ka just mingi kallimat sorti kidra
Ma hakkasin ikka eriti juustuga mängima mingi Tangelwoodi kõige odavam pill. 3 aastat sai sellega jamatud ja siis hakkasin uut vaatama. Edasi arenemine uue pilliga on kiirem olnud minu meelest vb olen lihtsalt oma iludusse kiindunud.

Ma jään ikka oma arvamuse juurde et osta suhteliselt kobe pill ja siis sellega pusima hakkata mitte juust. :x
Matu

Post by Matu »

Minu esimene ja praegune el. kitarr on harley benton ja see on ikka täielik saast. :lol: Encore W255R akustiline on ka, see on täitsa hää pill. Sügisel/talvel saab vist uue el. kitarri ja võimu kah. :)

Edit: See HB pill on veel kõige odavam kah, ehk siis kõige s*tem. :twisted:
Kert

Post by Kert »

HB kidrad on jamad muidugi, ple vastu väitnudki. aga siuksest komplektist vöib palju parema kidra saada kui vaeva näha nati. saab köik teha täpselt endale sobivaks jne.. ja suht odavalt saab hakkama ikkagist.

"Maitse asi" ytles koer ja lakkus mune...
Image Image
liivainimene

Post by liivainimene »

No samas, mida sa seal endale sobivaks teed? Värvi ja pea kuju maksimaalselt. Augud on ju kruvidele ette puuritud jms, see on teada, mis pill sealt välja tuleb. Kui endale sobivaks tegemise all mõtelda osade juppide välja vahetamist, siis on tegu juba teise asjaga. Sellest komplektist ikka head nahka ei saa.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Kert

Post by Kert »

ah mis siin ikka vaielda. kes tahab see ostab ja kes ei taha ei osta. aga midad naeruväärset siin kyll ple
Image Image
Locked