BOSS DS-1 Distortion ja DS-2 "TURBO" Distortion
BOSS DS-1 Distortion ja DS-2 "TURBO" Distortion
mida see turbo seal määrab, ehk keegi kogenum seletaks nende vahet. ning kumba võiks eelistada 'roki/grunge' jaoks?
tänud !
tänud !
Re: BOSS DS-1 Distortion ja DS-2 "TURBO" Distortio
Mõlemad on pigem sellised hevi jaoks, aga kui nende vahel valida, siis pigem DS1, endal olemas ning väga head saundi teeb.assassin wrote:mida see turbo seal määrab, ehk keegi kogenum seletaks nende vahet. ning kumba võiks eelistada 'roki/grunge' jaoks?
tänud !
Please excuse Jimmy for being. It wasn't his fault.
- Frusciante
Mul on DS-2, sellel on tõesti turbo nupp, kui valid I saad mängida rocki ja sellist värki, II on rohkem grunge jaoks, igastahes keegi kes grunget tahab mängida, sellele soovitan kindlasti seda pedaali, ise kasutan seda grunge settingut vähe. Muidu minu teada mängis Cobain ka DS-2'ga. 

Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
- Terminaator
- Frusciante
Punk-Rocki jaoks sobib vast rohkem DS-2, aga päris punk-rocki soundi sealt mu arust kätte ei saaRockDude wrote:Selline küsimus nende kahe kohta, et kumb sobiks paremini sellise punk-rocki jaoks? Või on mõni muu plokk veel parem? Sooviks just Bossi omi.

Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
Kobain mängis ikka ds-1'ga.Andre wrote:Frusciante wrote:Muidu minu teada mängis Cobain ka DS-2'ga.Ise ostsin ka endale selle soundi !!
![]()
DS1 on nagu täiesti tavailine distortion ja DS2 on juba mdiagi muud kus jah nagu õeldud Grunge ! ja selline Soft Rock on ka isegi
Please excuse Jimmy for being. It wasn't his fault.
et siin juuksekarva lõhki ajada, siis võin öelda, et ta kasutas mõlemat.seldon wrote:Kobain mängis ikka ds-1'ga.Andre wrote:Frusciante wrote:Muidu minu teada mängis Cobain ka DS-2'ga.Ise ostsin ka endale selle soundi !!
![]()
DS1 on nagu täiesti tavailine distortion ja DS2 on juba mdiagi muud kus jah nagu õeldud Grunge ! ja selline Soft Rock on ka isegi