Kas keegi oleks teatud sümboolse summma eest häälde panema ühe akustilise kitarri?
Oleks tänulik!
PS: Tallinnas.
Häälestamine
Re: Häälestamine
aga miks sa näiteks ei osta häälestajat või õpi ise pilli häälestama? Tuleks odavam.even2 wrote:Kas keegi oleks teatud sümboolse summma eest häälde panema ühe akustilise kitarri?
Oleks tänulik!
Please excuse Jimmy for being. It wasn't his fault.
Re: Häälestamine
Kitarr ei ole nagu klaver, mis võib aastaid hääles püsida. See läheb ikka suhteliselt kergesti häälest ära ja mina näiteks häälestan peaaegu iga kord enne harjutamist.even2 wrote:Kas keegi oleks teatud sümboolse summma eest häälde panema ühe akustilise kitarri?
Oleks tänulik!
Kitarri häälestamiseks on olemas häälestajad. Korraliku kvaliteetse häälestaja saab juba 400-500 krooni eest. Nt: http://www.pillipood.ee/index.php?lang= ... id=1353431
Samuti on võimalik häälestada lihtsalt vastava keele nooti kuskilt allikast (arvuti, cd plaat) kuulates.
Nt: http://www.kitarrimeister.fie.ee/ (keri alla, kliki)
Häälestamine toimub kitarri pea küljes olevate nuppude abil. Proovi ise keerata ja vaadata, kas noot läheb kõrgemaks või madalamaks.
P.S, ära kunagi häälesta kitarri normaalsest kõrgemaks, liigne pinge võib su kitarri lõhkuda.
Jep, mul endalgi see, aga selleks vaja ka mikritFaded wrote:Arvutis on väga mugav häälestada sellise programmiga, nagu AP Tuner

Jah kui on akustiline,siis on mikrit vaja.Aga kui elektriline pill,siis saab ühe väikese ülemineku abiga lihtsalt juhtme otse arvuti mikri auku toppida.triipriit wrote:Jep, mul endalgi see, aga selleks vaja ka mikritFaded wrote:Arvutis on väga mugav häälestada sellise programmiga, nagu AP Tuner

Jah, teen isegi nii. Teemaalgatajal on lihtsalt akustiline pill.Janarm wrote:Jah kui on akustiline,siis on mikrit vaja.Aga kui elektriline pill,siis saab ühe väikese ülemineku abiga lihtsalt juhtme otse arvuti mikri auku toppida.triipriit wrote:Jep, mul endalgi see, aga selleks vaja ka mikritFaded wrote:Arvutis on väga mugav häälestada sellise programmiga, nagu AP Tuner