http://www.pillipood.ee/index.php?lang= ... sort=prize
et järsku oskate soovitada midagi, mis hinnaklassist jne.
ise arvasin et järsku 3500,-saaks juba midagi

Ja kui kellegil aega siis võiks midagi elektri kitarridest rääkida

Tänan.
Miks kõik pillipoe kodukale lähevad , see on täis mõttetu koht. Minge parem poodi . Komplekte ei soovitaks ka sealt osta. Osta kitarr eradli 3500 eest.Aga sealt soovitaks 3500.- eest ..rellukas wrote:Tere, olen suht algaja, mõtlesin et sooviks ise siis ka osta ja sooviks elektikitarri. Kitarridest ma midagi ei jagaaga natuke mängida oskan
![]()
http://www.pillipood.ee/index.php?lang= ... sort=prize
et järsku oskate soovitada midagi, mis hinnaklassist jne.
ise arvasin et järsku 3500,-saaks juba midagi![]()
Ja kui kellegil aega siis võiks midagi elektri kitarridest rääkida![]()
![]()
Tänan.
5000.- oleks jah normaalne aga siis saaksid hea pilli ka vähemalt aga kui sa algaja oled siis võid midagi odavamat ka vaadata. Ntx Stanford Music. Sealt vaata mõni Staggrellukas wrote:Aga mis on tallinnas sellised usaldusväärsemad poed?
3500,- kitarr ja + võimandi sinna otsa nagu ma aru sain?
Ja umbes kui palju maksab normaalne võimendi?
kuskil 5000,- saaks hakkama?
1. Pillipoe kodukal on väga suur valik, saab eestikeelses kekkonnas pillide pilte vaadata ja nii mingi ettekujutuse, mida poest otsidaAndre wrote:Miks kõik pillipoe kodukale lähevad , see on täis mõttetu koht. Minge parem poodi
Tee, mis sa teed, ära ainult IS'ist kitarri osta (vt põhjendusi IS'i teemas)rellukas wrote:Aga mis on tallinnas sellised usaldusväärsemad poed?
nojahrellukas wrote: 3500,- kitarr ja + võimandi sinna otsa nagu ma aru sain?
Kas 5000 kõik kokku või 5000 võimule? Kui kõik kokku, siis tuleb osavalt valida, sest võimule jääb ainult 1500-2000, sealt midagi väga normi ei saa. Või noh, sõltub otstarbest. Tillukese harjutuskarbikese ikka saaks. 5000 eest võimu osta on hoopis toredam lugu muidu, sealt saab juba päris ilusaid karpe.rellukas wrote: Ja umbes kui palju maksab normaalne võimendi?
kuskil 5000,- saaks hakkama?
eriti vahet pole jutriipriit wrote:Aga kumb on mõttekam, kas Roland Cube 15 või Microcube?Andre wrote:aga ta on alles algaja , tal pole vaja mingit kallist võimu ja ennegi on 2000 hea summa, selllle eeest saab Ronald Microcube! hea värk
Sama kallid, ainult Microcube on vähemvõimsam ja saab patareisid kasutada.