Akustiline kitarr.

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
crimeboy1

Akustiline kitarr.

Post by crimeboy1 »

Nii, on plaan osta akustiline kitarr ning suht olemas ka see kuid tollel on 3 alumist keelt tamiilist ning 3 ülemist metallist. Kas ma saan tamiili asemele ka metall keeled panna?
Faded
Moderaator

Re: Akustiline kitarr.

Post by Faded »

Esiteks, tegu on nailoni, mitte tamiiliga.

Teiseks, ka bassikeeled on sees nailonist, neil on lihtsalt ümber metallist mähis.

Kolmandaks, kui tegu on klassikalise kitarriga, siis sellele pole üldiselt soovitav metallkeeli panna.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
crimeboy1

Post by crimeboy1 »

Faded wrote:Esiteks, tegu on nailoni, mitte tamiiliga.

Teiseks, ka bassikeeled on sees nailonist, neil on lihtsalt ümber metallist mähis.

Kolmandaks, kui tegu on klassikalise kitarriga, siis sellele pole üldiselt soovitav metallkeeli panna.
Aga helipeade koht polnud nagu klassikalisel vaid ikkagi akustilise oma, niiet mu algne küsimus jääb, kas saab panna nailon keelte asemel metall keeled akustilisele kitarrile.
Faded
Moderaator

Post by Faded »

crimeboy1 wrote:Aga helipeade koht polnud nagu klassikalisel vaid ikkagi akustilise oma
Mis helipeadest sa räägid? Äkki täpsustad, mis pilliga on tegu? Või postitad lingi tootelehele mõnes online-poes, või kasvõi paned mõne pildi üles?
crimeboy1 wrote:niiet mu algne küsimus jääb, kas saab panna nailon keelte asemel metall keeled akustilisele kitarrile.
Nagu ma ütlesin, klassikalisele kitarrile ei soovitata metallkeeli panna. Kui sul on western-kitarr, siis sellele saab küll, aga neil on üldiselt juba kohe metallkeeled peal.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Locked