Strati pickguard

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Janarm

Strati pickguard

Post by Janarm »

Tere,kas keegi oskab õelda kust saaks sellist komplekti osta?
PS:Vaja kõike mis seal pildil(Pickguard,helipea korpused,tämbrinuupud,helipea vahetuse nupp)
Soov oleks muidugi sellist musta aga kui ka keegi leiab ka valget värvi,siis oleks samuti ok.

http://www.acmeguitarworks.com/images/p ... ck_800.jpg
Et nagu soov oleks see kõik stuff korraga osta,eraldi igat juppi taga ajada pol ka eriti mugav...
AXYB

Post by AXYB »

www.pillipood.ee

seal müüb igasuguseid kitarri juppe, kuigi nupud jms on tõsiselt kallid.
haandi
Moderaator

Post by haandi »

pillipoega on lihtne
otsid näiteks thomann.de -st endale sobiva asja ja küsid, kas nad saaksid selle oma müügilisti lisada ja siis kaupled veel natuke alla ka
Ära möödu mu'st lähedalt
Enno

Post by Enno »

Minuarust Tartus Saviaugus oli selline valge müügil, vist mingi 500eek, aga võin ka rängalt eksida, nii et :roll: kontroll tuleb läbi viia.
haandi
Moderaator

Post by haandi »

ahjaa kui nüüd hästi järele mõelda, siis kuskil kuuaega tagasi tallinnas saviaugus oli küll olemas
Ära möödu mu'st lähedalt
Janarm

Post by Janarm »

Nii,leidsin pillipoest hea pakki: http://pillipood.ee/index.php?lang=est& ... id=1177266
Ja kas see pickguard sobiks Squier stratile?
Mis te arvate?
http://pillipood.ee/index.php?lang=est& ... id=1177548
liivainimene

Post by liivainimene »

Sellel
http://pillipood.ee/index.php?lang=est& ... id=1177266
ju helipeasid endid pole, on ainult mustad katted. Sama lugu nuppudega, potet seal ei ole, einult kate. Samas sinu esimene näidispilt on koos helipeade ja nuppudega. Mida sa siis tahad? Tartu saviaugus oli veel laupäeval selline valge komplekt olemas (koos helipeade ja potede/lülitiga), 495 krooni vist.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Janarm

Post by Janarm »

ma täpsustsin ennast vist natuke valesti ennem,mul vaja ainult seda korpuse staffi(plastmassist).
liivainimene

Post by liivainimene »

Põhimõtteliselt see sinu pillipoes pakutav must pickguard kõlbaks Squierile küll, kui paar kruviauku kerre juurde puurida. Squieritel pole nii palju auke, kui sel pickguardil. Vaata ja võrdle ise.
Ahjaa, vaata ka seda, kui kaugele pickguardil kaela sisselõige ulatub, strattidel võib olla 21 või 22 fretti, kui sul on 21 ja see must pickguard on 22 jaoks, siis jääb sinna nõme auk.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Janarm

Post by Janarm »

Vaatasin jah,et ainult paar auku on üle,aga kust sa seda võtad,et see on mõeldud 22-le krifi vahele?
liivainimene

Post by liivainimene »

Ma ei tea, ma soovitasin sul vaadata, võrrelda enda ja seda musta pikkgaardi, seal oli sees sõna "kui" see on 22 freti jaoks...

Janarm

Post by Janarm »

pildi järgi oleks küll ikka nagu 21.Ja tekstis on ka ainult kirjas:Göldo Pickguard for ST-Style Guitars, 3 Single Coils, 3 ply, Color: Black.
Midagi kriffide arvust juttu pole.
Janarm

Post by Janarm »

liivainimene wrote:Ma ei tea, ma soovitasin sul vaadata, võrrelda enda ja seda musta pikkgaardi, seal oli sees sõna "kui" see on 22 freti jaoks...
PS:Liivainimene vaata oma Privapostkasti...
Sorry OT pärast...
christiansaarne13

Post by christiansaarne13 »

endal oleks huvi pickguardi kujule aga ei taha seda nii et oleks helipea ja potekate sisselõiked tehtud!selliseid kah müüakse?
Janarm

Post by Janarm »

Jah,neid on igasuguseid olemas,on ka selliseid teatud mõõtmetega tükke.Et lõikad ise sealt välja soovitava kuju.
Locked