Tere,
Tahaks proovida mingit teist kaelahelipead 335-laadse kitarri kaelas. Olen kahevahel , kas osta ühel "rahaliselt heal päeval" PAF-laadne humbucker või P90-laadne asi (päris ehtsat, pika magneti ja mähisega P-90 paigaldada ei saa, peab olema HB retrofit). Kunagi proovitud Seth Loverid (SD "PAF replica") väga head muljet ei jätnud - kuidagi külmad ja tuimad tundusid. Nüüd kisub huvi poolest rohkem sinna HB size P90 poole vist , konkreetse helipea - Seymour Duncan Phat Cat´i poole.
Kas keegi omab selle helipeaga kogemust?
Kuidas teda võrrelda PAF-tüüpi (a´la Gibson Classic 57) helipeaga?
Mille poolest ta PAF-ist peamiselt erineb ? Kas on "sama jäme ja soe, aga veidi kristalsema, selgema ülemise otsaga" ?
Kuidas Phat Cat´i dünaamiline response on ?
Tänud ette iga hariva kommentaari või kogemuse jagamise eest!
telepoiss
SD Phat Cat vs PAF
-
roosakummik
Re: SD Phat Cat vs PAF
Enda Epiphonil on sillapoolel Gibson 57 classic ja olen rahul, väga mahlase kõlaga helipea ja kõikki otsi on piisavalt. Samas panin ükskord siillahelipeaks 490 t, kuid sellel oli ainult keskmised ja madalad head läks veidi mudaseks. 498 t jube see kriiskas kui deemon ja see ei kõlvanud kuhugi- vähemalt minu maitsele. 57 classic sobib nii kaelapoole, kui ka sillahelipeaks.
Vintage LP Lemon top,Omatehtud Telecaster,Ibanez Rg,Ibanez AW85ECE-RLG
HB GA 15P&Fender M80(Proovikas) Crate 15w(Kodus)
Marshall Jackhammer,Guvnor,Bluesbraker,Supervibe,Reflector,Ecohead,Regenerator,Vibratrem ,Compressor.
HB GA 15P&Fender M80(Proovikas) Crate 15w(Kodus)
Marshall Jackhammer,Guvnor,Bluesbraker,Supervibe,Reflector,Ecohead,Regenerator,Vibratrem ,Compressor.