Cort

Erinevate firmade pillid
Locked
Andre
Moderaator

Cort

Post by Andre »

Corti Pillid!

Cort X-2 BK - Hind 3800.-
Image
Cort M200 RM - Hind 3800.-
Image
Cort KX5 - Hind 4503.-
Image
Sokk

Post by Sokk »

Et kas kellelgi on Corti pillidega kogemusi,ja kas sellist tasub soetada jne.
eriti pakub huvi see instrument
http://www.thomann.de/prodbilder/170793.jpg
Cort Zenox Z22 BK, E-Guitar, solid Agathisbody, plain Top, Bolt on Maple Neck , Rosewood Fretboard, 22 Frets, 2 Powersound Humbucker, 3way Toggle Switch, 1 Volumen and Tone Poti, Tune-O-matic Bridge, String thru Body, Color black
maksab ka kuskil 3800 eeku.
kui keegi oskab midagi täpsemat nende kohta öelda siis kirjutagu siia

www.pillipood.ee on veel corti pille
Enno

Post by Enno »

Ibanez, Schecter ja Squier e. odavama otsa brandimudelid on suures osas Cordi tootang.

See kitarr, mida Sokk vaatab on Indoneesia tehase toodang(Agathis body) e. Squieri standard seeria mudel teistsuguse riistvara ja kujundusega.
Sokk

Post by Sokk »

et kas siis osta või mitte,põhisuund oleks küll tegelikult heavy metal + aga kas ka kõlbab selliseks?
Enno

Post by Enno »

Sokk wrote:et kas siis osta või mitte,põhisuund oleks küll tegelikult heavy metal + aga kas ka kõlbab selliseks?
Lausa naerma ajab :roll:

Alustame sellest, et enne kui sa üldse midagi thomannist/pillipoest ostad kontrolli ega nad päris poes odavamad pole(kurb hakkab neist kes maksavad n. ibanez gax30 mis poes 2.5k oli 1k juurde veel)

Selle antud mudeli kohta ei oska sulle ilmselt mitte keegi, mitte midagi öelda, tegemist on uue 2006 aasta seeriaga vist, mis tähendab, et Eestis seda mudelit ilmselt pole kellelgi.

Heavy metali mängimiseks peaks see pill idee poolest ka sobima, vähemalt Cordi arvates.

Kui sa Tartus juhtud olema, siis oleks hea mõte näiteks Liivamäe poodi sisse hüpata, minu Cort x-6 oli seal mingi 1.5k odavama kui näiteks IS musicus.
Peale selle oli neil praegu päris mitu Corti sees.

EDIT:
KAs osta või mitte on tegelt lootusetu küsimus peaks lisama.

Ja mu eelmine post oli suunatud sinna, et Cort=odavma otsa Fender e. Squier, Ibanez ja Schecher e. sealt sa midagi paremat ei saa, kuna tegemiston sama firma toodanguga.

Muide, ma teen sulle ühe hea soovituse: Osta parem kasutatud kitarr :wink:
skateweb

Post by skateweb »

ei tea mis helipead sel viimasel on?
Sokk

Post by Sokk »

tglt ma ei plaaninudki seda pillipoest tellida,vaid tartus ma elan ja liivamäest ma selel mõtte sain, kui müüa mulle seal ühest cortist rääkis,:D sain hetkel raha juurde nii et ma venitan nüüd ühe odavama otsa ESP pilli vast ära:D
Enno

Post by Enno »

Sokk wrote:tglt ma ei plaaninudki seda pillipoest tellida,vaid tartus ma elan ja liivamäest ma selel mõtte sain, kui müüa mulle seal ühest cortist rääkis,:D sain hetkel raha juurde nii et ma venitan nüüd ühe odavama otsa ESP pilli vast ära:D
Sinu raha, tee mis tahad, ma küll hästi ei usu, et ESP, rohkem LTD nagu. :wink:
macsam

Post by macsam »

Mul on Cort G 260B strat "duncan designed" humbuckeritega (minirail vms). Hästi mitmekülgne pill on, coil tap on ka olemas kui isu singlecoili moodi häält teha.

Tõin ta suvel Soomest (ihaldasin küll mingit blondi jänki Fender Tele reissue varianti aga häid valikuid polnud, see Cort jäi näppu ja istus hästi kätte)

Üldiselt tundub Cordi valmistuskvaliteet väga hea omas hinnaklassis, tasub proovida küll kui mõnda müügis näed.

Ju nad siis parasjagu pingutavad, et oma kaubamärki upitada ja mitte ainult teistele alltöövõttu teha...

Loodan et nüüd pühaduseteotuse eest kolki ei saa, aga - võrdlesin oma G 260B´d Helsinkis paari Fenderi AM Standard stratiga ja ei leidnud Cort´ile kvaliteedi koha pealt mingeid etteheiteid. Samas odavamate (ka Am Standard) Fenderite proovimisest jäi mul segane mulje. Deluxe oleks hea aga alla selle paistab olevat - khm - kompromiss. Ja no kui just leivatööks ei ole pillimäng on 25-30 kilo pilli eest ka tiba palju välja käia...

BTW - Interneti kaudu ja proovimata ei ostaks ma ühtegi muusikariista, isegi parmupilli mitte. ;)

Üldiselt olen ma nõus Enno soovitusega - osta parem kasutatud pill. Hoia rada7.ee foorumil silma peal, seal tundub vahel ühtkomateist huvitavat liikuvat.
Locked