selline häbiväärne küsimus,et kas see big muff peabki nii palju undama nagu ta seda teeb:D
või on mu stratocas väheke halva varjestusega jne.
tavaliselt undavad pedaalid mul siis kui gain on päris lõpupoole krutitud,ag sellel undab nagu kohe alguses väga madalas levelis juba.
big muff
Re: big muff
Muff suht mürarikas jubin jah. Kuida võimu gain on?
Ise olen 2 muffi ehitanud ja nende undamine tundub olevat toitest. Kõige vaiksem on siiamaani olnud bossi adapteriga. Proovisin ka "noise gate" trimmeri modi, aga see keerab liiga palju mune maha.
Ise olen 2 muffi ehitanud ja nende undamine tundub olevat toitest. Kõige vaiksem on siiamaani olnud bossi adapteriga. Proovisin ka "noise gate" trimmeri modi, aga see keerab liiga palju mune maha.
no võim on cleani peal ja volüüm on veerandi ja poole vahepeal..
toide on patareiga ja minu arust seal adapteri auku polegi.
tutikas asi kah,täna alles sain.
toide on patareiga ja minu arust seal adapteri auku polegi.
tutikas asi kah,täna alles sain.
Muffil peaks adapteri koht ikka olema, vähemalt minu omal on küll olemas. Kuid tõesti, eelkõnelejal oli õigus, Muff müriseb kaunis kenasti. Targemad mehed oskavad võib-olla öelda, millest see müra tuleb.
Mr. Southpaw
Squier Classic Vibe '50s Telecaster '12
Vox AC4 / Vox Mini 3
Blue Flower Electronics Rangemaster
Squier Classic Vibe '50s Telecaster '12
Vox AC4 / Vox Mini 3
Blue Flower Electronics Rangemaster
Muffil on sitaks gaini lihtsalt, muud midagi. Igasugune pisukenegi müra, mis kuskil kitarris või juhtmes signaali poeb, võimendatakse sajakordselt üles.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
EHX pedaalidel (eriti just fuzzidel jms) pidi olema nõnda, et toodavad müra siis kõvasti rohkem, kui ahelas on nendest eespool pedaale. Täiesti märgatav vahe oli, kas muff oli Ds-2 ja wah-i ees või järel.
FIGHT THE SYSTEM!