Sai ostetud siis elektrikitarr ja probleem on häälde panemisega. Kasutan Stagg TU-C häälestajat.
Häälde saab küll. Kui keeled peale panna siis 6 keele saab häälde aga keel on sült. Nii keerame edasi et oleks pingul ja saame uuesti E kätte. Kõik tore aga 1 keelt häälde saab on sült kui pingutada edasi ja uuesti E kätte saada siis ei sa läheb puruks. keele jämedus on 0.10 - 0.47 ostsin jämedamad 0.11 - 0.49. Aga ei hakkanud 1 ehk esimest keelt katsetama. Praegu on hääles aga sült ehk siis kui keeli tõmmata siis pläriseb. Ja tuure mängida ka ei sa korralikult kuna ei ole selle tõttu puhas heli.
Kas elektrikitarril peavatiki süldid keeled olema? ja ei saagi rohkem pingutada? või on juba probleem mõjal?
Ette tänades, Michael
Probleem LES PAUL SPECIAL II EB
Re: Probleem LES PAUL SPECIAL II EB
Võid lasta pillimeistril ära seadistada, et ei pläriseks, ja millega võrreldes on keeled süldid?
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Mul seisab nurgas ka akustiline ja seal on rohkem pingul. Juba tuuride mängimisel ei ole heli hea. Et siis ei sa puhast heli. Huvitav see kui palju need pillimeistrid ka tahavad? oma paar soti 
Et ise elan Tallinnas.
Et ise elan Tallinnas.
Nii palju veel et 0,11 keel siis läks ka puruks E sai peaaegu kätte aga näe. Ja puruks läheb keeramise kohapealt.
Et siis ainus soovitus on siis mulle pillimeistri juurde viia?
Et siis ainus soovitus on siis mulle pillimeistri juurde viia?
- karlapoiss
vaata kas pingutil on terav nurk mis võib keele katki teha ?
Selline kuidagi krabeline kui küünega läbi käia, et selles võib siis probleem olla?
Oh jah.... võtame asja kokku. Probleemi taga oli hoopis vale helistik. Mina tahtsin aga F helistikus panna ja tänu sellele ei saanudki esimest keel häälde. Häälde sai ilusti C helistikus ja kõik on ideaalne. Ühesõnaga siis F helistik on kõrgem.
Aga tänud. Probleem lahendatud!
Aga tänud. Probleem lahendatud!
Oled rahul muidu kitarriga?
Mul sama kidra , väga hea on , osta ära 1700.-Jyriiiii wrote:Oled rahul muidu kitarriga?
'85 Fender Japan Stratocaster- VOX V845 wah - Tech 21 Trademark 60 - Korg X-50 - Yamaha FG-B1N