laney LC15 modimine

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
mty
Moderaator

laney LC15 modimine

Post by mty »

nonii. kuna senimaani ma olen enamvähem sellise põhimõttega elanud, et kitarritehnikud saavad headeks tehnikuteks ja kitarrimängijad headeks mängijateks, siis pole ma palju pillide, eriti võimude hingeelusse süüvinud.

aga no nüüd on selline probleem, et hädasti tahaks fx loopi lisada oma võimule. ning kui juba tegemiseks läheb siis võibolla ka standby nuppu ning ext. speakeri väljund lisada.

hetkel on tal olemas aint line out.

kuna skeem ise on trükkplaadi peal siis on ümberehitamine ilmselt nats keeruline. et ootaks kommentaare, kas on üldse mõtet teha, või siis pigem juba mingeid konkreetseid vihjeid-soovitusi, allikaid vms.

ise saan ka ilmselt varsti tuttava elektroonikaspetsiga konsulteerida, kui tal kunagi vaba aega tekib.

skeemi kah: http://schematicheaven.com/newamps/laney_lc15.pdf (iseenesest seal on vist juba suht palju olemas?)
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
voice

Re: laney LC15 modimine

Post by voice »

Lihtsam oleks LC15R hankida - seal fx loop ja välise kõlari võimalus juba tehasest küljes. Viimane on küll tänuväärt asi - Marshalli 4x12 kapi taga hakkab see pisike äkki HÄÄLT tegema. :D
mty
Moderaator

Post by mty »

kusjuures käis ka sjuke mõte läbi, tegelt algusest peale R'i jahtinud. kuid noh, uuest peast ei taha ma suht midagi (peale keelte ja medikate) osta. second handis pole ka tähele pannud.
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
voice

Post by voice »

mty wrote:uuest peast ei taha ma suht midagi (peale keelte ja medikate) osta. second handis pole ka tähele pannud.
Suht õige suhtumine - ise piilusin üht kasutaud Peavey Classic 30 võimu, siis oleks saanud enda LC15R-i müüki panna, aga noh, tol hetkel oli autot rohkem vaja. Nüüd rattad all (ok, natuke vaja veel raha sisse panna), aga nüüd saab jälle hakata võime piiluma.
void2

Post by void2 »

Ma tegin enda Laney'st mini-Marshalli :)
Distortion parem(enne modi oli selline fuzzilik distortion), soovitan.
http://kitarr.astar.ee/forums/viewtopic ... 40&start=0
mty
Moderaator

Post by mty »

void2 wrote:Ma tegin enda Laney'st mini-Marshalli :)
Distortion parem(enne modi oli selline fuzzilik distortion), soovitan.
http://kitarr.astar.ee/forums/viewtopic ... 40&start=0
kus asud? äkki saaks proovida?
Locked