Akustiline kitarr

Erinevate firmade pillid
Locked
Rasmus-

Akustiline kitarr

Post by Rasmus- »

Paluks abi, müügil üks Tensoni akustiline. D10 on mudel.
Kas on mängitav pill. Kas keegi on mänginud tensoni akustilistega .
Et siis kiiret vastust, kui võimalik
Yamaha F310P, Fender Stratocaster U.S.A, Laney VC15
letsrock

Re: Akustiline kitarr

Post by letsrock »

Sama hästi võib öelda mingi naise eesnime ja küsida, kas on pandav. Pilli kohta saab arvata midagi alles siis, kui oled seda käes hoidnud ja mänginud.
Keep rockin
koulu

Post by koulu »

Ma arvan ka, et pillide mängitavuse, kõla kohta ei ole mõtet teistelt küsida. Ei taha teema algatajat solvata, aga see kui keegi kiidab või laidab mingit pilli, omab ainult psühholoogilist mõju ostjale- kui kellelegi teisele meeldis, ju siis mulle ka meeldib.

Ma ise mängisin kolm aastat tagasi suvel sugulaste juures maal ühte kitarri. Siis ma ei osanud veel kitarri selle õiges mõistes mängida. Minu mälestus tollest kitarrist on aga väga hea, kuigi tal oli ainult neli keelt(metallkeelt, kuigi oli klassikaline kitarr). Keeled olid valet pidi ka, kuna hoidsin pilli teisipidi käes. Pillil oli pea küljest murdunud ja kinnitasin selle kübrukikruviga tagasi.Pill ponud kohe kindlasti hääles. Ei ole nüüd uuesti seda pilli pärast isikliku pilli soetamist mänginud aga mälestus temast on kui väga heast kitarrist. Igal suveõhtul istusin sellega väljas ja mängisin metssigadele serenaadi.
See suvi lähen arvatavasti uuesti sugulastele külla ja saab näha kas minu kena mälestus kaunist kitarrist puruneb. : )

Teisele inimesele on väga raske soovitada kitarri. Kui see inimene on elukutseline muusik ja mänginud tippklasdsi pillidega, vaevalt et ta enam 500 kroonise hobbyhalli pilliga lepib. See aga kes võtab pilli esimest korda kätte, rahuldub võibolla ka "lauasahtliga millel üks kummipael peale pandud".
12.11.2008
23.05.2009
05.09.2009
11.11.2009
28.11.2009
18.12.2009
22.01.2010
Rasmus-

Post by Rasmus- »

letsrock wrote:Sama hästi võib öelda mingi naise eesnime ja küsida, kas on pandav. Pilli kohta saab arvata midagi alles siis, kui oled seda käes hoidnud ja mänginud.
just, aga kuna ei olnud võimalust hetkel seda kitarri proovida, siis tahtsin teada mõne arvamust, kes on seda pilli puutunud.
Yamaha F310P, Fender Stratocaster U.S.A, Laney VC15
Locked