Kiritöö - Vihmapühal
Kiritöö - Vihmapühal
Ehk teab keegi selle loo akorde?
Re: Kiritöö - Vihmapühal
||: C | C | G | G | Dm | Dm | Am | G
| TEINE LÕPP ON | G | G |
F | F | C | C | Dm | Dm | G | Am | G | C |
F | F | C | C | G | Am | D | G | G

F | F | C | C | Dm | Dm | G | Am | G | C |
F | F | C | C | G | Am | D | G | G
Walden Natura T550CE
Ehheee...
nüüd alles taasavastasn selle loo ja märkasin, et keegi on akorde postitanud. Üsna robustsel kujul siiski minu jaoks, kas vähe täpsemalt ei saaks. No et kuskohal mis akord algab jne. Eks seda võib natuke tuletada ise ka, aga siis on veel siuksed kohad, kus ta ei mängi lihtsalt rütmi, vaid on mingi sõrmitsmise osa, kuidas sellega lood on?
Aitäh vastuse eest küll!
nüüd alles taasavastasn selle loo ja märkasin, et keegi on akorde postitanud. Üsna robustsel kujul siiski minu jaoks, kas vähe täpsemalt ei saaks. No et kuskohal mis akord algab jne. Eks seda võib natuke tuletada ise ka, aga siis on veel siuksed kohad, kus ta ei mängi lihtsalt rütmi, vaid on mingi sõrmitsmise osa, kuidas sellega lood on?
Aitäh vastuse eest küll!

Niimodi, et see intro on ära ja 1 akordimärk tähendab selle akordi kakskorda mängimist:) Akordid sian looautorilt. Looautor ise kah väga ei mäletanud selle loo akorde, ütles, et vead võivad sees olla mängis viimati lugu väga ammu.
Walden Natura T550CE
Et akordid lausa autorilt
Kui ma mingi pala looks, siis ma küll kirjutaks akorid üles
Kuna ma olen algaja kitarriõppija, siis minu jaoks selliselt esitatud akordidega on raske lugu ära mängida.
Aga tänud sellegi eest, eks tuleb siis endal ka pisut vaeva näha.

Kui ma mingi pala looks, siis ma küll kirjutaks akorid üles

Kuna ma olen algaja kitarriõppija, siis minu jaoks selliselt esitatud akordidega on raske lugu ära mängida.
Aga tänud sellegi eest, eks tuleb siis endal ka pisut vaeva näha.