tervist, oleks vaja bändiproovi endale võimsamat võimu kuna roland 15x jääb vaikseks
ja ei tahaks sellist väga kallist ka osta.
stiil on siuke, grunge,hevy metal,nu-metal.
Kui ajaksid kusagilt natuke rohkem raha kokku, siis soovitaks sulle soojalt sellist võimu:http://www.thomann.de/de/marshall_mg100dfx.htm.Võibolla pole see just kõige parem Marshalli toodang, aga just sellise väheke raskema muusika jaoks ideaalne(sõbral on selline proovikas, ta ise mängib ka sellist grungevärki).Gainist ei jää kunagi puudu(vähemalt mitte nii palju kui mina seda näppinud olen).Võrrelnud olen seda Vox AD50VT-ga ja mina valiksin silma pilgutamatta selle Marshalli.Mingeid kärinaplokke pole minuarust sinna järgi ajada vaja, sest selle võimu overdrive on täitsa asjalik.Sellega peaks kaasa tulema ka mingi õpetusevärk, kus on näidatud päris palju valmis settinguid, juhuks kui alguses ei oska ise midagi peale hakata(minul võtsid igastahes need nupud silme eest kirjuks ).
Esiteks, kui palju oled maksimaalselt nõus välja käima?
Pöördudes kasutaja Burzum poole, Vox AD50VT on iseenesest väga asjalik võim ja mitmeid kordi parem kui too Marshall, samas jah sellise nu-metal soundi jaoks jääb veidike lahjaks.
Roland Cube 60 kui SS võimudest räägime oleks suht korralik valik. Lampide poole pealt näiteks kas Blackstar HT-5 combo või Peavey Valve King 112, kuigi mõlemad vast tahaksid veel lisaks OD'd, et saada neid sounde mida otsid.
Ütleks ka enda kogemustest et vox ad vt seeria võimud on mõnusama cleaniga kui marshalli mg seerie omad, pealegi mg overdrive kisub vähe mudaseks. Üleüldse osta võim clean soundi järgi, kärina plokke saab juba viie saja krooni eest juurde osta...
4000 eest hea heliga, kõvasti üle 15w(10 kordne vahe vattides=2 kordne vahe valjuses) võimendit ilmselt ei saa. Muidugi metali mängimisel sellist ülihead heli vist taga ei aeta, peab pigem selline megasuperkärin peal olema. Ilmselt 50W Peavey Valve King oleks parim variant, kuigi ületab hinnapiiri. Muidugi, kui panna võimendi ette mingi "kõva" pedaal, siis võimu enda heli suurt rolli ei mängi, nii et odavam transistor peaks kärama küll.
arch0 wrote:Ütleks ka enda kogemustest et vox ad vt seeria võimud on mõnusama cleaniga kui marshalli mg seerie omad, pealegi mg overdrive kisub vähe mudaseks. Üleüldse osta võim clean soundi järgi, kärina plokke saab juba viie saja krooni eest juurde osta...
Clean on Vox-il muidugi kordades parem, kui Marshallil, aga ei ütleks, et Marshalli OD mudaseks kisub.Pigemini ütleks ma seda Voxi kohta.Voxil on kindlasti puudu gainist ja kõrgetest, minu jaoks on Voxil liiga palju seda nö "uimasust".Sellel pole lihtsalt seda energilistust nagu MG100-l.Metali jaoks sobiks pigem Marshall kui Vox.
ei hakand uut teemat tegema.
pealkiri sobib, loodan et keegi kes oskab vastata piilub siia
nimelt mul väikene mure, nüüd uus kidra tulemas ja hakkan vaikselt muretsema, et kas kitarri kahjustab ka kuidagi see, kui võimuga väga kõvasti mängida vms? Et kas seest mingi tehnika vms võib kannatada saada kitarril, kuna proovides peab tihtipeale võimud päris kõva peale keerama ja väike kahjustuse-mure-mõte hakkas tekkima .
Burzum wrote:No ikka ei tea, mulle meeldib MG rohkem.Pealegi sai järgi proovitud, et proovikas, Vox ei jõua MG-le järgi, jääb lahjaks lihtsalt.
Millest sa räägid?
Sa oled 1 vähestest kes usub et MG on hea seeria võimendi... Küll kunagi leiad et oled kõik selle aja eksinud. Rohkemat öelda pole.
Mis puutub sellesse uue kitarri teemasse. Siis, miks sa üldse kardad et kitarriga juhtuma midagi hakkab? Kidra on ju passiivne seadeldis pmtst, mis annab signaali edasi. Kahjustada saavad ikka need detailid mis on heliahelate lõpupoole näiteks: Lõppvõim, valjukad, sinu kõrvakiled ja naabrite närvid.
Kui võimendist Volüümi nupu põhja keerad, siis suurenevad pinged ainult võimendis endas, kitarri sees liikuvad näitajad jäävad samaks.