Millist eelistad?
- liivainimene
Ma eeldasin, et selline tähekombinatsioon tonis_sootsi postis on pärit sellest kerekujude loendist, mille sa ise 3. leheküljele postitasid, seal oli LPS kirjas 2-sarvelise LP silueti juures.
Muidu tähendab ta arvatavasti jah Specialit.
Muidu tähendab ta arvatavasti jah Specialit.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Ma sain vahepeal targemaksliivainimene wrote:Ma eeldasin, et selline tähekombinatsioon tonis_sootsi postis on pärit sellest kerekujude loendist, mille sa ise 3. leheküljele postitasid, seal oli LPS kirjas 2-sarvelise LP silueti juures.

Sander: archtop on kumera kõlakaanega täisakustiline pill. Kasutatakse põhiliselt jazzmuusikas. Helipea, kui see on, on kaela otsas, pickguardi küljes. Veidi harvem on neil pillidel tavalised humbuckerid. Roop on neil pillidel mittefikseeruv ja püsib kere vastas tänu keelte survele (nagu ka näiteks viiulil). Keeltehoidik on tavaliselt trapets-tüüpi (trapeze tailpiece), mis koos ehituse ja helipeaga annab väga maheda heli.
Semi-hollow on poolakustiline pill, millel kõlakasti keskel on täispuidust plokk. Enamasti liimitakse küljed selle külge, ning põhi ja kaas peale, aga nt. Samick teeb poolakuste, millel raam on ühest tükist välja lõigatud (monoframe construction).
Tänu sellele saab neile pillidele paigaldada nt. tune-o-matic silla (mis nõuab sügavaid auke kere sees) ja tremolosüsteemi. Heli on selle tõttu sobivam näiteks roki või bluesi mängimiseks.
Mõlemat tüüpi pillid on tänu kõlakastile tundlikud feedbacki suhtes.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
- Kirveraidur
See on siis semi-hollow..tonis_soots wrote:Arvamusi on nagu kolm: LP vennad, siis Strati mehed ja Muud(sg, tele, explorer jne.)
Mulle endale meeldib vist ikkagi LP
Keegi rääkis ,et LP on jama sellepärast ,et kõigil on sellised ja siis ytles ,et ise pooldab strat-i.
Minu arust on strat-e ikka kah parajalt.(jõle nõmedad on minu arust).
Ja siuke asi kah ,et kas see kitarr on LPS http://fotoalbum.ee/photos/tonisoots/9526530
- EmM9 -
- Terminaator
Vaata parem mõnda PRS Doublecut stiilis pilli. Mahagonkere ja liimitud kael viivad sind LP soundile lähemale, kui strati lepast kere ja kruvitud kael. PAF humbuckerid muidugi aitaksid ka.
Aga kuidas sa LP-d mõtled "ära kohendada", et kõrgematelt krihvidelt oleks mugavam mängida?
Aga kuidas sa LP-d mõtled "ära kohendada", et kõrgematelt krihvidelt oleks mugavam mängida?
- Terminaator
Faded wrote:Vaata parem mõnda PRS Doublecut stiilis pilli. Mahagonkere ja liimitud kael viivad sind LP soundile lähemale, kui strati lepast kere ja kruvitud kael. PAF humbuckerid muidugi aitaksid ka.
No kuidagi ikka annab seda ühenduskohta kerega ümber teha.
Et raspeldad puitu maha ja teed sujuvamaks ülemineku?
Minu arust on liimitud kaeltega pillidel see üleminek niigi juba käepärasem, kui kruvitud kaelaga pillidel, nagu strat ja tele. Pigem on asi selles, et LP on ühe väljalõikega, samas kui strat on kahega. See aitab kõrgemate krihvide mängimisel küll tublisti.
Minu arust on liimitud kaeltega pillidel see üleminek niigi juba käepärasem, kui kruvitud kaelaga pillidel, nagu strat ja tele. Pigem on asi selles, et LP on ühe väljalõikega, samas kui strat on kahega. See aitab kõrgemate krihvide mängimisel küll tublisti.
-
Lülitite ja helipeade arv ei ole määrav. Ka strate on näiteks SSH, HSH ja HH konfiguratsioonides. Sama käib pickguardi kohta.
Soloist on Jacksoni mudel, mis oli ühtlasi üks esimesi superstrat-tüüpi kitarre. Superstrat ongi keretüüp, mille alla nood LTD Hammeti signatuurmudelid (vähemalt KH-2) kuuluvad.
Soloist on Jacksoni mudel, mis oli ühtlasi üks esimesi superstrat-tüüpi kitarre. Superstrat ongi keretüüp, mille alla nood LTD Hammeti signatuurmudelid (vähemalt KH-2) kuuluvad.