teie tehnika.

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
mothman

Post by mothman »

Esp/ltd ec-50 peale on pandud emg-hz helipead. Ei ole kuigi hea pill, kuid kärab kah. Tahaks lähemal ajal välja vahetada.

Võimendiks on Hughes & Kettneri Switchblade Head kujul ja kabinett veel vaatamisel.

Praegune tehnika siis.
Jackson Kevin Bonds Signature-->Hughes and Kettner Switchblade 100w Head

Image
J.

Post by J. »

mothman wrote:Esp/ltd ec-50 peale on pandud emg-hz helipead. Ei ole kuigi hea pill, kuid kärab kah. Tahaks lähemal ajal välja vahetada.

Võimendiks on Hughes & Kettneri Switchblade Head kujul ja kabinett veel vaatamisel.

Praegune tehnika siis.
vedasid elari juurest selle pea ära?
mothman

Post by mothman »

J. wrote:
mothman wrote:Esp/ltd ec-50 peale on pandud emg-hz helipead. Ei ole kuigi hea pill, kuid kärab kah. Tahaks lähemal ajal välja vahetada.

Praegune tehnika siis.
Jah. :twisted: Kuradi kuri pea on.

Image
void

Post by void »

Praegune tehnika siis.
ossa raks kui hea kraam. kuigi, kui nii palju pappi on et sellist võimu kasutada, ehk võiks ka paremad helipead hankida :D EMG passiivid on nagu nad on :roll:

ise tegin hiljuti endale väikse fuzz face-i. poolteist tunnikest nokitsemist ja voila, hendrixi toon kohe käes(teatud määral). üks kondekas oli küll natuke suurem kui ettenähtud ja seetõttu on madalamad noodid natuke liiga mudased ja ebakonkreetsed.

algul proovisin ränist transsidega ja saund oli normaalne, "kasutatav". aga germaaniumist transsidega ikka kohe teine asi. sama gain-nupu väärtuse juures palju vähem fuzzi muidugi, sest germaaniumist transside gain on naturaalselt väiksem, aga isegi samalaadse raginataseme juures on vahe märgatav. ränitranssidega kõlab lihtsalt "ninasemalt", rohkem on kõrgeid harmoonikuid ja toon on selline krõbe. germaaniumtranssidega on saund mahedam ja minu arust parem.
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)

There aint no rock and roll without glowin' glass!
J.

Post by J. »

mothman wrote:
J. wrote:

Praegune tehnika siis.
minu jaoks oli liiga karm : )
ei leiaks talle rakendust
mothman

Post by mothman »

J. wrote:
mothman wrote:
J. wrote:

Praegune tehnika siis.
minu jaoks oli liiga karm : )
ei leiaks talle rakendust
Njah, eks mul läheb ka kunagi see karmi teema värk üle vast.

:D

Image
mothman

Post by mothman »

void wrote:

Praegune tehnika siis.
ossa raks kui hea kraam. kuigi, kui nii palju pappi on et sellist võimu kasutada, ehk võiks ka paremad helipead hankida :D EMG passiivid on nagu nad on :roll:

ise tegin hiljuti endale väikse fuzz face-i. poolteist tunnikest nokitsemist ja voila, hendrixi toon kohe käes(teatud määral). üks kondekas oli küll natuke suurem kui ettenähtud ja seetõttu on madalamad noodid natuke liiga mudased ja ebakonkreetsed.

algul proovisin ränist transsidega ja saund oli normaalne, "kasutatav". aga germaaniumist transsidega ikka kohe teine asi. sama gain-nupu väärtuse juures palju vähem fuzzi muidugi, sest germaaniumist transside gain on naturaalselt väiksem, aga isegi samalaadse raginataseme juures on vahe märgatav. ränitranssidega kõlab lihtsalt "ninasemalt", rohkem on kõrgeid harmoonikuid ja toon on selline krõbe. germaaniumtranssidega on saund mahedam ja minu arust parem.
No suvel teenitud palk. Eks kooli kõrval tilgub nüüd koguaeg pappi, mis tehnikale läheb, aga nii head pappi ei teeni kui suvel. :cry: Järgmiseks tuleb mingi normaalne kapp alla. MIngi framuse vms. Ja siis olen alles kitarri plaaninud. :oops:

Image
Laur.

Post by Laur. »

mothman wrote:Järgmiseks tuleb mingi normaalne kapp alla. MIngi framuse vms. Ja siis olen alles kitarri plaaninud. :oops:
Varud asju põhimõttel "enne varustus, siis pill"?
http://llaurits.wordpress.com
hufuufer ät gmail punkt com
voicec

Post by voicec »

http://sklep.all4m.com/catalog/images/AG600-front.jpg

Minu akust siis. Garrison AG600. ülihea kõlaga pill ja ausalt öeldes tundub, et 6300 krooni on suht hea hind sellise kõla juures :wink:
Sorri. Ei saanud kuidagi õigeid pilte arvutisse niisiis googeldasin :D
My guitar wants to kill your mama!
fleik

Post by fleik »

Garrison on hea :) Endal saab detsembris aasta AG300 soetamisest ning ei ühtegi halba sõna
Les Paul & Strat& Tele & Akust
Pisike võim & Lampvõim
Mikker & Helikaart & Soft
Pedaalid kohvris
Suupill
mothman

Post by mothman »

Laur. wrote:
mothman wrote:Järgmiseks tuleb mingi normaalne kapp alla. MIngi framuse vms. Ja siis olen alles kitarri plaaninud. :oops:
Varud asju põhimõttel "enne varustus, siis pill"?
No see kes oskab, suudab ka sitast kitarrist hea hääle välja võluda. Suhteliselt kärab pill on, ei näe lihtsalt vajadust.

Mängin ennem upgradetud encoriga ja mesa võimuga kui tavalise encore ja Marshall mg seeria võimuga. Jumala fine pill on.

Image
voicec

Post by voicec »

fleik wrote:Garrison on hea :) Endal saab detsembris aasta AG300 soetamisest ning ei ühtegi halba sõna
Jah. Nii ta on! Vägagi hea kõlaga pill!
My guitar wants to kill your mama!
Henri

Post by Henri »

mikrokuubik & vintage v100
vintagel on hetkel ainult volume potedele kondekat otsa pandud, et need volüümi maha keerates tooni nii palju kaasa ei kisuks. nüüd lähiajal kavatsen ülemise sadula vahetada välja kvaliteetsema luust või tosqi täisplastikust sadula vastu. metsiku õnne korral saan seymour duncan sh4 ning sh2 või '59 model sh1 omanikuks ning ühtlasi paneks uued poted peale. kuubikuga olen täiesti rahul, kodus nagu rohkemat ei ole vajagi. ainult siis läheb juramiseks kui mingi laiv peaks tulema
v100 > SH2N+SH4B
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
void

Post by void »

rohkem parandaks su saundi uue võimu hankimine. sõltub muidugi mida sa selle metsiku õnne all mõtled, aga kui ise pead pappi välja käima siis uue võimu ostmisega saad sama raha eest rohkem tooniparandust.
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)

There aint no rock and roll without glowin' glass!
Henri

Post by Henri »

ma vaatan rohkem selle pilguga et kuna kodus nagunii kuskil ei saaks suure kastiga väga valjult mängida, siis tunnis ja proovikas oleks killer kombo, hea võimendi ja helipead. ja mul poleks eriti ruumigi mingi suure kolaka jaoks siin oma nurgas.
v100 > SH2N+SH4B
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Locked