teie tehnika.
Esp/ltd ec-50 peale on pandud emg-hz helipead. Ei ole kuigi hea pill, kuid kärab kah. Tahaks lähemal ajal välja vahetada.
Võimendiks on Hughes & Kettneri Switchblade Head kujul ja kabinett veel vaatamisel.
Praegune tehnika siis.
Võimendiks on Hughes & Kettneri Switchblade Head kujul ja kabinett veel vaatamisel.
Praegune tehnika siis.
Jackson Kevin Bonds Signature-->Hughes and Kettner Switchblade 100w Head

Jah.J. wrote:vedasid elari juurest selle pea ära?mothman wrote:Esp/ltd ec-50 peale on pandud emg-hz helipead. Ei ole kuigi hea pill, kuid kärab kah. Tahaks lähemal ajal välja vahetada.
Praegune tehnika siis.

ossa raks kui hea kraam. kuigi, kui nii palju pappi on et sellist võimu kasutada, ehk võiks ka paremad helipead hankidamothman wrote:Esp/ltd ec-50 peale on pandud emg-hz helipead. Ei ole kuigi hea pill, kuid kärab kah. Tahaks lähemal ajal välja vahetada.
Praegune tehnika siis.

ise tegin hiljuti endale väikse fuzz face-i. poolteist tunnikest nokitsemist ja voila, hendrixi toon kohe käes(teatud määral). üks kondekas oli küll natuke suurem kui ettenähtud ja seetõttu on madalamad noodid natuke liiga mudased ja ebakonkreetsed.
algul proovisin ränist transsidega ja saund oli normaalne, "kasutatav". aga germaaniumist transsidega ikka kohe teine asi. sama gain-nupu väärtuse juures palju vähem fuzzi muidugi, sest germaaniumist transside gain on naturaalselt väiksem, aga isegi samalaadse raginataseme juures on vahe märgatav. ränitranssidega kõlab lihtsalt "ninasemalt", rohkem on kõrgeid harmoonikuid ja toon on selline krõbe. germaaniumtranssidega on saund mahedam ja minu arust parem.
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
minu jaoks oli liiga karm : )mothman wrote:Jah.J. wrote:vedasid elari juurest selle pea ära?mothman wrote:Esp/ltd ec-50 peale on pandud emg-hz helipead. Ei ole kuigi hea pill, kuid kärab kah. Tahaks lähemal ajal välja vahetada.
Praegune tehnika siis.Kuradi kuri pea on.
ei leiaks talle rakendust
Njah, eks mul läheb ka kunagi see karmi teema värk üle vast.J. wrote:minu jaoks oli liiga karm : )mothman wrote:Jah.J. wrote:vedasid elari juurest selle pea ära?mothman wrote:Esp/ltd ec-50 peale on pandud emg-hz helipead. Ei ole kuigi hea pill, kuid kärab kah. Tahaks lähemal ajal välja vahetada.
Praegune tehnika siis.Kuradi kuri pea on.
ei leiaks talle rakendust

No suvel teenitud palk. Eks kooli kõrval tilgub nüüd koguaeg pappi, mis tehnikale läheb, aga nii head pappi ei teeni kui suvel.void wrote:ossa raks kui hea kraam. kuigi, kui nii palju pappi on et sellist võimu kasutada, ehk võiks ka paremad helipead hankidamothman wrote:Esp/ltd ec-50 peale on pandud emg-hz helipead. Ei ole kuigi hea pill, kuid kärab kah. Tahaks lähemal ajal välja vahetada.
Praegune tehnika siis.EMG passiivid on nagu nad on
ise tegin hiljuti endale väikse fuzz face-i. poolteist tunnikest nokitsemist ja voila, hendrixi toon kohe käes(teatud määral). üks kondekas oli küll natuke suurem kui ettenähtud ja seetõttu on madalamad noodid natuke liiga mudased ja ebakonkreetsed.
algul proovisin ränist transsidega ja saund oli normaalne, "kasutatav". aga germaaniumist transsidega ikka kohe teine asi. sama gain-nupu väärtuse juures palju vähem fuzzi muidugi, sest germaaniumist transside gain on naturaalselt väiksem, aga isegi samalaadse raginataseme juures on vahe märgatav. ränitranssidega kõlab lihtsalt "ninasemalt", rohkem on kõrgeid harmoonikuid ja toon on selline krõbe. germaaniumtranssidega on saund mahedam ja minu arust parem.

Varud asju põhimõttel "enne varustus, siis pill"?mothman wrote:Järgmiseks tuleb mingi normaalne kapp alla. MIngi framuse vms. Ja siis olen alles kitarri plaaninud.
http://llaurits.wordpress.com
hufuufer ät gmail punkt com
hufuufer ät gmail punkt com
http://sklep.all4m.com/catalog/images/AG600-front.jpg
Minu akust siis. Garrison AG600. ülihea kõlaga pill ja ausalt öeldes tundub, et 6300 krooni on suht hea hind sellise kõla juures
Sorri. Ei saanud kuidagi õigeid pilte arvutisse niisiis googeldasin
Minu akust siis. Garrison AG600. ülihea kõlaga pill ja ausalt öeldes tundub, et 6300 krooni on suht hea hind sellise kõla juures

Sorri. Ei saanud kuidagi õigeid pilte arvutisse niisiis googeldasin

My guitar wants to kill your mama!
No see kes oskab, suudab ka sitast kitarrist hea hääle välja võluda. Suhteliselt kärab pill on, ei näe lihtsalt vajadust.Laur. wrote:Varud asju põhimõttel "enne varustus, siis pill"?mothman wrote:Järgmiseks tuleb mingi normaalne kapp alla. MIngi framuse vms. Ja siis olen alles kitarri plaaninud.
Mängin ennem upgradetud encoriga ja mesa võimuga kui tavalise encore ja Marshall mg seeria võimuga. Jumala fine pill on.

mikrokuubik & vintage v100
vintagel on hetkel ainult volume potedele kondekat otsa pandud, et need volüümi maha keerates tooni nii palju kaasa ei kisuks. nüüd lähiajal kavatsen ülemise sadula vahetada välja kvaliteetsema luust või tosqi täisplastikust sadula vastu. metsiku õnne korral saan seymour duncan sh4 ning sh2 või '59 model sh1 omanikuks ning ühtlasi paneks uued poted peale. kuubikuga olen täiesti rahul, kodus nagu rohkemat ei ole vajagi. ainult siis läheb juramiseks kui mingi laiv peaks tulema
vintagel on hetkel ainult volume potedele kondekat otsa pandud, et need volüümi maha keerates tooni nii palju kaasa ei kisuks. nüüd lähiajal kavatsen ülemise sadula vahetada välja kvaliteetsema luust või tosqi täisplastikust sadula vastu. metsiku õnne korral saan seymour duncan sh4 ning sh2 või '59 model sh1 omanikuks ning ühtlasi paneks uued poted peale. kuubikuga olen täiesti rahul, kodus nagu rohkemat ei ole vajagi. ainult siis läheb juramiseks kui mingi laiv peaks tulema
v100 > SH2N+SH4B
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
rohkem parandaks su saundi uue võimu hankimine. sõltub muidugi mida sa selle metsiku õnne all mõtled, aga kui ise pead pappi välja käima siis uue võimu ostmisega saad sama raha eest rohkem tooniparandust.
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01