12-keelne kitarr

Erinevate firmade pillid
RockaRolla

Post by RockaRolla »

Amarant wrote:Mulle tundub, et keeruline osa peaks olema ühe sõrmega kahte keelt korraga tõmmata.
Kui sa mõtled asja nii siis, jah kahe asemel võib segeli tulla rohkem kui 2.
Throw the Jew Down the Well
kristen

Post by kristen »

Mul ka kodus 12 keeleline ibanez(tegelt küll 11 keelt hetkel kuna 1 G lisakeel on katki... :P ).... Kõla on toorelt hea. Sellega jah mängitakse rütmi nagu eespoolgi öeldud.
Les Paul Epiphone Ultra II
Ibanez GRX70DXJU
Marshall MG100DFX
Roland cube 30x
Jolana Superstar
Boss GT8
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Amarant wrote:Mulle tundub, et keeruline osa peaks olema ühe sõrmega kahte keelt korraga tõmmata.
Point selles ongi, et ei pea kahte keelt tõmbama. Lisakeel vibreerib niisamagi kaasa, kui põhikeelt tõmmata.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Amarant

Post by Amarant »

Käisin täna linnas mööda poode ja proovisin. Leidsin ühe eriti odava 2390-kr-se Ibanezi, millele oli häälestaja sisse ehitatud. Kõla ei olnud just kõige parem ja slide'da oli ka täiesti võimatu, kuid ma arvan, et odav hind korvab selle. 2900 kr eest saaks parema kõlaga Vintage'i, millel ei ole aga häälestajat. Kõige odavam pill, millel hea slide'da oli, maksis üle 6000 kr. 10000-sed ja 11000-sed pillid olid ka õudselt head, aga sellist raha ei käi ma kunagi välja.
Ma tõenäoliselt valin selle kõige odavama pilli ja vahetan sellele mingid libedamad keeled peale. Kas see oleks hea mõte? (Homme lähen uuesti poodidesse proovima ja tõenäoliselt ostangi ära.)
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Mina sinu asemel võtaks pigem tolle Vintage'i, kui Ibanezi. Häälestaja olemasolu pole nii oluline - paari kuu pärast kraabid selle paarsada krooni kokku ja ostad häälestaja ka. Aga pilli kõla ja mängitavust nii lihtsalt paremaks ei muuda.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Locked