wierd-O wrote:mulle on oeldud et nii kuidas inimene kitarri esimest korda k2te votab ja ise m2ngima hakkab, nii need k2ed ka tal peavad olema.
mina võtsin alguses valet pidi kätte, kuna olen vasakukäeline. nüüd mängin ikka paremakäelise kitarriga täpselt nii nagu paremakäelised. suht suur erinevus
wierd-O wrote:mulle on oeldud et nii kuidas inimene kitarri esimest korda k2te votab ja ise m2ngima hakkab, nii need k2ed ka tal peavad olema.
mina võtsin alguses valet pidi kätte, kuna olen vasakukäeline. nüüd mängin ikka paremakäelise kitarriga täpselt nii nagu paremakäelised. suht suur erinevus
Aga sul oli sedapidi ju mugavam mängida mis vahet sel on kas on ühtepidi või teistpidi. Ega Clapton mängib kah nii kuidas endal mugavam on, mitte nii nagu kuskil raamatus vms. kohas öeldud.
ei, ma mängin alati parema käega, vasakuga ei oska üldse. ja kas mul on mugavam või mitte, seda ma ei tea, kuna ma pole kunagi vasakukäelise kitarri näinud, rääkimata sellega mängida proovimisest. mu point oli see, et (tsiteerin: "nii kuidas inimene kitarri esimest korda k2te votab ja ise m2ngima hakkab, nii need k2ed ka tal peavad olema.") minu puhul ei kehti. et mina ei mängi nii nagu esimest korda kätte võtsin, kuna esimest korda võtsin valepidi kätte.
aga kõik see teema on suht savi, sest ühest teisest teemast võime lugeda, et enamus vasakukäelisi mängivad paremakäeliste kitarridega