d4v3 wrote:Et mul endal on nüüd DS-1, siis soovitan ikka võimalusel DS-2 poole vaadata, rohkem võimalusi.
No sellega saab ju mõlemat soundi kätte. Nii DS1 kui ka siis selle turbo versiooni.
ma panin prooviks mõlemad karbid kõrvuti ning keerasin ds-1 ja ds-2 peal täpselt sama setingu ning ds-2l turbot sisse ei pannud. pean ütlema, et saund ikka erines. ds-1 meeldis mulle rohkem. praegu mängingi ds-1ga, mis on vähe moditud ja ausalt öeldes olen sellesse plokki täitsa ära armunud. minu oma konkreetselt annab juba fuzzi mõõdu välja ausalt öeldes.
Kui tohib küsida,siis mis seal moditud on. Endal tekkis ka vahepeal mõte, et ehk tasuks veidike ümber teha asi, sest praegu on täpselt niipalju, et ajab asja ära aga ei midagi enamat.
Faded wrote:Kui ma õigesti mäletan, siis olid tal moonutusdioodid vahetatud. Gaini sai vist maha võetud.
volüümi sai 2x juurde, sellega läks gain 2x vähemaks. samas läks kõrgete ja madalate sageduste vahekord paigast ära modija sõnul. mulle igatahes väga meeldib.
Soovitaks teil tsekkida ds1 ja ds2 kõrval ka digitechi bad monkey't, mis ei anna küll nii palju gaini, aga on väga hea mainega ja paneb lampvõimu tõeliselt laulma. Odavam kah