Abi kitarri ostul?
Mis kvaliteediga need efektid on? Ja kas trummidega ka mänginud oled?mty wrote:ma ütlen teile mul on micro cube. ega kui tuju ei ole siis sellel heli kõvemaks keerata ei taha, sest see teeb tegelt ikka päris kõva heli
ps! Ma ei tee Micrucube maha, ma lihtsalt ütlen, tal on erinev suunitlus kui cube 15.
- liivainimene
Ma ütlesin, oleneb otstarbest. Mikrokuubide ja kuub-viieteistkümnetega ikka bändi ei tee.Andre wrote:aga ta on alles algaja , tal pole vaja mingit kallist võimu ja ennegi on 2000 hea summa, selllle eeest saab Ronald Microcube! hea värk
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
mul sõbranna ostis IS musicust 1500 ja on rahul?
kas see peaks tähendama seda et mingi praari kuupärast on see kitarr tükkideks?
või lihtsalt enam mitte mängitav
tegelikult oleks mul vaja niisama tinistamiseks, ja ma mõtlesin et järgine või ülejärgmine aasta ostaks korraliku elektri kitarri. et präägu harjutaks niisama selle akustilise peal.
kas see peaks tähendama seda et mingi praari kuupärast on see kitarr tükkideks?

tegelikult oleks mul vaja niisama tinistamiseks, ja ma mõtlesin et järgine või ülejärgmine aasta ostaks korraliku elektri kitarri. et präägu harjutaks niisama selle akustilise peal.

Rellu 

Esimeseks aastaks või pooleteiseks saab küll 1500-ga klassikalise pilli kätte,lase tulevasel õpetajal siis valida. Pole mõtete hakkata mingisse kindlasse firmasse kinnituma, nagu oleks see üks ja ainus, pealegi kui küsid ütlevad sulle ka müüad ise, mis pille oleks uurida kasulik. Andre, sa ikka tead, et klassikalisele kitarrile pole vaja võimendit osta?
PS: Ära kohe peale esimest korda pillide proovimist midagi osta.

PS: Ära kohe peale esimest korda pillide proovimist midagi osta.
seesamune
Ta pole kallimaid pille näppinud ilmselt ja ei oma ettekujutust, mis on hea, mis halb.rellukas wrote:mul sõbranna ostis IS musicust 1500 ja on rahul?
Mängitav ei tohiks ta juba algusest peale olla (kuigi võib erandeid olla) ja igast nupud hakkavad suure tõenäosusega varsti logisema ja ära kukkuma.rellukas wrote: kas see peaks tähendama seda et mingi praari kuupärast on see kitarr tükkideks?või lihtsalt enam mitte mängitav
![]()
Mängitav on ta kindlasti ja nagu keegi ütles, et vaevalt siin foorumis on suur hulk inimesi, kes võiksid tõsimeeli öelda, et see kitarr on nii sitt, et enam ei suuda ta tehniliselt sellest rohkem midagi välja pigistada - mõni üksik vaid võiks seda öelda.triipriit wrote:Mängitav ei tohiks ta juba algusest peale olla (kuigi võib erandeid olla) ja igast nupud hakkavad suure tõenäosusega varsti logisema ja ära kukkuma.
Vabandust, et vana teema üles kaevan, kuid üks küsimus võmude kohta, endal algajana on ka mõte osta elektrikitarr ning ei tea millist võimu võtta.
Kas siin arutletud Roland Cube15 või http://www.pillipood.ee/index.php?lang= ... id=1464426
Samas oleks tore, kui kogenumad oskaksid üldse oma variandi välja pakkuda, raha võimu jaoks kuni 3k või nii.
Tõnud edasise abi eest.
Kas siin arutletud Roland Cube15 või http://www.pillipood.ee/index.php?lang= ... id=1464426
Samas oleks tore, kui kogenumad oskaksid üldse oma variandi välja pakkuda, raha võimu jaoks kuni 3k või nii.
Tõnud edasise abi eest.
http://kitarr.astar.ee/forums/viewtopic.php?t=1926
seal on ka üks mees täpselt sama murega, rahakest 3000 eekinit, aga valida ei oska midagi. on ka mõned väga asjalikud vastused saanud, loe, uuri.
seal on ka üks mees täpselt sama murega, rahakest 3000 eekinit, aga valida ei oska midagi. on ka mõned väga asjalikud vastused saanud, loe, uuri.