Encore/Vintage

Erinevate firmade pillid
AXYB

Post by AXYB »

Ühesõnaga on siin parajad tähenärijad koos.:D...
(jajah mingi mõttetu postitus..elate üle)
GigAHerZ

Post by GigAHerZ »

Mina näiteks kasutan saviaugust saadud 75kr'seid keeli... GHS Guitar Boomers - punane pakk selline. Pole neil keeltel mitte midagi viga...
Kõike paremat siit poolt maailmast!
Harley Benton MS11-BK; Nuendo3; Amplitube 2
Looja

Post by Looja »

Mul siis selline küsimus siia foorumlastele, et kuna plaanis soetada endale elektroakustiline, siis kesise finantsi tõttu on valida kahe kehva vahel, et siis Stagg vs. Vintage, kumba eelistada? Või sõltub tõesti kõik konkreetsest isendist?

tänud
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Looja wrote:Mul siis selline küsimus siia foorumlastele, et kuna plaanis soetada endale elektroakustiline, siis kesise finantsi tõttu on valida kahe kehva vahel, et siis Stagg vs. Vintage, kumba eelistada? Või sõltub tõesti kõik konkreetsest isendist?

tänud
Ma arvan et ma eelistaksin ikka Staggi.
Enno

Post by Enno »

Andre wrote:
Looja wrote:Mul siis selline küsimus siia foorumlastele, et kuna plaanis soetada endale elektroakustiline, siis kesise finantsi tõttu on valida kahe kehva vahel, et siis Stagg vs. Vintage, kumba eelistada? Või sõltub tõesti kõik konkreetsest isendist?

tänud
Mul suht hari punaseks aetud, et ma siis küsin: On sul Andre kogemusi ka mõne Vintage elektroakustilisega, et sa eelistad?
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Enno wrote:
Andre wrote:

tänud
Mul suht hari punaseks aetud, et ma siis küsin: On sul Andre kogemusi ka mõne Vintage elektroakustilisega, et sa eelistad?
Omg , kle jah on kogemusi. Ja mingi 2 aastat 8)
Looja

Post by Looja »

a äkki saaks need plussid ja miinused siin siis ka ilusti välja tuua, et teaks millest konkreetselt jutt... :roll:
haandi
Moderaator

Post by haandi »

tänud
mul oli aassta staggi elektrikitarr, ja kuskil paar kuud on olnud vintage elektrikitarr. vintagel on saund tükimaad parem, peab kauem hääles ja üleüldse meeldib ta mulle rohkem
mina soovitaks vintage-i
Ära möödu mu'st lähedalt
Enno

Post by Enno »

Andre wrote: Omg , kle jah on kogemusi. Ja mingi 2 aastat 8)
Väga hea, et sa omad neid kogemusi nii Staggi kui Vintage akustiliste/elektroakustilistega. Ole lahke ja räägi neist oma kogemustest, et me ei arvaks, et niisama läbustad. :!:
Looja

Post by Looja »

ma pole kah siiamaani mingeid kindlaid argumente ühe või teise headuse suhtes saand, äkki on vale foorum?!?!?! :?
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Enno wrote:
Väga hea, et sa omad neid kogemusi nii Staggi kui Vintage akustiliste/elektroakustilistega. Ole lahke ja räägi neist oma kogemustest, et me ei arvaks, et niisama läbustad. :!:
No mul terve tuba neid siiamaani neid kitarre täis. iga paarikuu tagant ostan uue pilli. 8)
Enno

Post by Enno »

Andre wrote:
Enno wrote:
No mul terve tuba neid siiamaani neid kitarre täis. iga paarikuu tagant ostan uue pilli. 8)
Kuule, parmial juhul näitab see, et sa iga paari kuu tagant uue pilli ostad, et sa rikas oled,halvemal juhulö lihtsalt lollust. Argumente: Sellel pillil näiteks see x asi oli halvasti jne.

:evil: Mida putsi noh WTF! Ei oska tegelt ka midagi enam öelda.
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Enno wrote:
Andre wrote:
Enno wrote:
Kuule, parmial juhul näitab see, et sa iga paari kuu tagant uue pilli ostad, et sa rikas oled,halvemal juhulö lihtsalt lollust. Argumente: Sellel pillil näiteks see x asi oli halvasti jne.

:evil: Mida putsi noh WTF! Ei oska tegelt ka midagi enam öelda.
Väga hea, et sa omad neid kogemusi nii Staggi kui Vintage akustiliste/elektroakustilistega. Ole lahke ja räägi neist oma kogemustest, et me ei arvaks, et niisama läbustad.

See oli ju sinu post. Ja ma ei läbusta siin niisama nagu sina ... Ja juba eelistasin Staggi. See oligi minu vastus ja miks ma pean panema mingieid + jai- kui ma ei viitsi neid kirjutada?
Enno

Post by Enno »

Selles ongi küsimus, igaüks võib kirjutada, et mulle meeldib x. Aga sellest pole abi, see pole informatiivne ega põhjendatud ning inimesele kes ei tea kumba valida, pole sellisest postist mingit abi. See on sama hästi kui mõttetu, samas tooksid sa välja mõne hea või halva külje oma kogemustest(mida sul peaks olema väidetavalt) oleks ma ka suht rõõmus.
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Ex ma siis pean panema..

Võrdlen Siis KahePilli Vahel
http://www.jhs.co.uk/vin%20acjpeg/V400BL.jpg
http://www.scavino.it/stagg_sw201_bk_vt_big.jpg
Hinnaks oli siis 2500.- ja ostsin ta Pärnu Muusikust.
Pean ütlema et minule üldiselt selle kitarri kael üldse ei meeldinud . Aga siis ma olin suht vähe kitarri mängind ka kuid see kael väsitas mu käe koguaeg ära. Heli ei olnudki nii halb kui uued keeled peal olid. Muidu jäin kitarriga suht rahule.
Aasta hiljem ostsin endale Stanforist Elektroakusti
Stagg SW201BK vms . (Ei viitsi kitarri preagu otsida). Hinnaks oli sama palju . 2500.-.
Selle kitarri kael tundus nagu peenem. Kitarri heli oli ka tunduvalt parem. Ainuke - sellel oli see et tal oli väga odav ja vaikne helipea . Kui tahtsin võimu taga mängida pidi pmst Volume põhjas olema. Välimuselt olid kitarrid muidu samad aga ei tea mis puidust nad tehtud on. Sest et igal puidul on ikka oma heli ka. Stagg oli heli poolest parem. Vintage seisis ka vähem hääles. St et pidi palju häälestama.
Locked