(jajah mingi mõttetu postitus..elate üle)
Mul suht hari punaseks aetud, et ma siis küsin: On sul Andre kogemusi ka mõne Vintage elektroakustilisega, et sa eelistad?Andre wrote:Ma arvan et ma eelistaksin ikka Staggi.Looja wrote:Mul siis selline küsimus siia foorumlastele, et kuna plaanis soetada endale elektroakustiline, siis kesise finantsi tõttu on valida kahe kehva vahel, et siis Stagg vs. Vintage, kumba eelistada? Või sõltub tõesti kõik konkreetsest isendist?
tänud
Omg , kle jah on kogemusi. Ja mingi 2 aastatEnno wrote:Mul suht hari punaseks aetud, et ma siis küsin: On sul Andre kogemusi ka mõne Vintage elektroakustilisega, et sa eelistad?Andre wrote:Ma arvan et ma eelistaksin ikka Staggi.Looja wrote:Mul siis selline küsimus siia foorumlastele, et kuna plaanis soetada endale elektroakustiline, siis kesise finantsi tõttu on valida kahe kehva vahel, et siis Stagg vs. Vintage, kumba eelistada? Või sõltub tõesti kõik konkreetsest isendist?
tänud
mul oli aassta staggi elektrikitarr, ja kuskil paar kuud on olnud vintage elektrikitarr. vintagel on saund tükimaad parem, peab kauem hääles ja üleüldse meeldib ta mulle rohkemLooja wrote:Mul siis selline küsimus siia foorumlastele, et kuna plaanis soetada endale elektroakustiline, siis kesise finantsi tõttu on valida kahe kehva vahel, et siis Stagg vs. Vintage, kumba eelistada? Või sõltub tõesti kõik konkreetsest isendist?
tänud
No mul terve tuba neid siiamaani neid kitarre täis. iga paarikuu tagant ostan uue pilli.Enno wrote:Väga hea, et sa omad neid kogemusi nii Staggi kui Vintage akustiliste/elektroakustilistega. Ole lahke ja räägi neist oma kogemustest, et me ei arvaks, et niisama läbustad.Andre wrote: Omg , kle jah on kogemusi. Ja mingi 2 aastat
Kuule, parmial juhul näitab see, et sa iga paari kuu tagant uue pilli ostad, et sa rikas oled,halvemal juhulö lihtsalt lollust. Argumente: Sellel pillil näiteks see x asi oli halvasti jne.Andre wrote:No mul terve tuba neid siiamaani neid kitarre täis. iga paarikuu tagant ostan uue pilli.Enno wrote:Väga hea, et sa omad neid kogemusi nii Staggi kui Vintage akustiliste/elektroakustilistega. Ole lahke ja räägi neist oma kogemustest, et me ei arvaks, et niisama läbustad.Andre wrote: Omg , kle jah on kogemusi. Ja mingi 2 aastat
Väga hea, et sa omad neid kogemusi nii Staggi kui Vintage akustiliste/elektroakustilistega. Ole lahke ja räägi neist oma kogemustest, et me ei arvaks, et niisama läbustad.Enno wrote:Kuule, parmial juhul näitab see, et sa iga paari kuu tagant uue pilli ostad, et sa rikas oled,halvemal juhulö lihtsalt lollust. Argumente: Sellel pillil näiteks see x asi oli halvasti jne.Andre wrote:No mul terve tuba neid siiamaani neid kitarre täis. iga paarikuu tagant ostan uue pilli.Enno wrote:Väga hea, et sa omad neid kogemusi nii Staggi kui Vintage akustiliste/elektroakustilistega. Ole lahke ja räägi neist oma kogemustest, et me ei arvaks, et niisama läbustad.Andre wrote: Omg , kle jah on kogemusi. Ja mingi 2 aastat
Mida putsi noh WTF! Ei oska tegelt ka midagi enam öelda.